Valmuer og porrer

I midten af marts da Claus Dalby startede sin blog udlovede han frø fra sine opiumsvalmuer til alle os der ville anmelde én eller flere af hans bøger. Om jeg ville? Ja helt sikkert!  Alle Claus’ bøger er hamrende inspirerende og lige nu har du faktisk også mulighed for at vinde et par af dem hos Linda.
Nu er de her valmuerne – de er sået på hver side af pavillionen i baghaven
Med 32 graders varme går det rigtigt stærkt de blomstrer kun 1 dag  godt jeg ikke er ude og rejse:)
men frøstandene er jo også fantastisk smukke!

 

Til sidst er er et par billeder af de porrer som jeg skyndte at sætte efter inspiration fra Claus Dalby, de har stået sådan længe og jeg tænker på om de nogensinde folder sig ud? De fleste porer jeg satte rådnede væk.

8 Comments

 • Linda

  Ja Claus kan inspirere han:) Og de valmuene har stått i blomst hos meg også, nå gjelder det å samle frø til neste års blomstring:) Utrolig vakre, både blomsten og dine bilder.) Takk for at du nevner meg:)

 • Pondside

  I love poppies! Over here the orange California Poppies grow wild on the roadsides, in the ditches and in the gravel of the driveway to our house. I have been known to stop the car at the side of a road in the country to shake some seeds from dried poppy heads!
  We have a beautiful red and white poppy called 'Danish Flag' in our garden.

 • Ninni

  Såååå nydelige valmuene ble! Jeg tror mine frø har blåst ned til naboen…hun har mange blader, men det kan også være noen hun har hatt fra før som har selvsådd seg. Kjempespennende å følge med! Purrer fikk jeg ikke satt i vår, ei heller gulrøtter. Gleder meg til dine purrer blomstrer!
  Men så varmt dere har det…her er det litt over 20 og en deilig bris, det er perfekt synes jeg

 • Hyacinth Bucket

  Super skønne dine valmuer. Til næste år må jeg også have nogen af dem…:-)
  Og også prøve porrer. Håber da at de åbner sig, mon ikke det hjælper nu hvor det er blevet så varmt.
  Her er heldigvis lidt køligere idag efter regn, torden og lyn igår.
  Det var lige før jeg smeltet helt væk, hundene har fået kolde brusebad med haveslangen,og masser af vand med isklumper i.
  Heldigvis bor vi jo i et gammelt over 100 år gammelt landhus med super tykke vægge i stueetagen som er rimelig kølig.
  Værre er det oppe hos mig,min lejlighed har skråvægge, så det næsten er mere hedt inde end ude.
  Nu er jeg jo mest nedenunder om dagen så det går helt fint, alle vinduer og døre ud til min altan hele natten.
  Med 7 hunde i huset er vi ikke bange for "besøg"…:-o)

  Håber at du er en af dem der nyder varmen.

  Hej fra Lisbeth

 • Countryliv

  Hej alle tak for jeres søde kommentarer:)Jeg skal sørge for at høste frø så hvis I er interesserede kan I maile til mig (se min profil) og jeg sender gerne nogle når de er modnede. I would like to se the 'Danish Flag':)

 • Lea

  Pokkers at jeg ikke fulgt med her for så kunne du have fået Dannebrog af mig, du kan se den i mit album fra sidste år.Nu er de afblomstret og jeg kan nok ikke finde de rigtigt frøstande.Hvis der kommer flere skal jeg huske dig.
  Jeg synes det er fantastisk sommervejr og det blomster så flot. Men lidt for varmt visse dage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *