Succes

Med 29 besøgende lørdag og 24 i dag søndag vil jeg betegne min deltagelse i havefestival som en succes og det har været en stor stor fornøjelse at tale med så mange søde haveinteresserede mennesker.
Min første gæst trådte ind i haven lige efter jeg “åbnede” lørdag kl. 11 og de sidste gæster ankom søndag kl.16:50 lige før “lukketid” som var kl. 17.
Jeg havde på forhånd en forventning om at der måske ville dukke 10-stykker op lørdag og lidt færre søndag, men der er altså ret mange der tager ud og ser haver i  festivalugen – de sidste gæster jeg havde var en familie fra Skåne der havde set 8 haver i dag.

Vejret viste sig fra sin allerbedste side efter fredagens skybrud og det kunne ses på planterne som struttede af sundhed og både roser og stauder sprang ud i farver i løbet af weekenden.

Det er stadig i haven bag huset der er mest at se på og jeg synes at den viste sig fra sin smukkeste side.

Kæmpeskælhovede og lægebaldrian var meget populære på grund af deres statelige højder og lægebaldrian også fordi den dufter fantastisk.

Her er mange steder at sidde, men jeg har godt nok stået de sidste 2 dage
Dejligt at vejret tillod at have tæpper og puder ude
Philadelphus sender også sine skønne dufte ud over haven lige nu
Spejlbassinet var meget populært
– og det hjemmelavede kar
Jeg har simpelthen snakket have, anlæg og blomster i et væk og det har været spændende og lærerigt og rigtig sjovt og indimellem også rørende. Jeg er blevet begavet med en del skønne planter, vin, en havenotesbog, servietter, visitkort og er inviteret til at se andres haver og TUSIND tak hvor er jeg glad for det hele. 
Blandt gæsterne har også været flere som jeg har lært at kende via bloggen og det har været så hyggeligt at hilse på jer IRL – Madame (Madames huskeblog) og Monsiur, Mia (Mia Folkmann) og John, Lene (Bag Havelågen) og Søren, Gitte (fra Frø til Blomst), Christel (Havehygge), Birgitte (En landliggers dagbog), Jette (Mit lille gods), Gro (Gros rosenhave) og Nette (Nettes lille have) – Jeg håber at jeg har husket jer alle.
Et par af mine gaver Dronning Ingrid pelargonie og en af de nye små potte Buddeleia.

I betragtning af at jeg ofte arbejder i haven fra tidlig til sent og er vandt til den friske luft OG at jeg i mit arbejde også er “på” og taler med mange mennesker hver dag, så er det sjovt at jeg er så træt og udmattet nu – men det har været skøøøøønt!

Tak til alle der har været her – og også til jer der har støttet mig mentalt på bloggen.
Ha en dejlig uge
hilsen 
Lisbeth
med en meget solbrændt næse;o)

26 Comments

 • Høneballehaven

  Hej Lisbeth
  Det er dejligt at have besøgende i haven og få en god havesnak, men det er meget trættende, det vil jeg gerne skrive under på.
  Min kæmpeskælhoved blomstrer ikke endnu, så jeg så lige et billede her hos dig af den, så ved jeg, hvad jeg har at glæde mig til.
  Klart spejlbassinet bliver beundret, det er så flot og ikke lige noget, man ser alle steder.

 • Vivi

  Dejligt at der kom så mange når du åbnede din have 🙂 Når den så tog sig rigtig godt ud samtidig med, må det da være en fornøjelse at vise den frem :-))

 • Annette

  Det var dejligt at det gik godt og at vejrer har været så fint. Desværre kunne jeg ikke komme forbi men det kan jo være du gentager succesen igen til næste år.
  Sov godt
  Knus
  Annette

 • Havehygge

  Hej Lisbeth.
  Dejligt, at havefestivalen var en succes hos dig. Jeg siger tak for din venlige modtagelse. Det var en fornøjelse at se din dejlige have. Jeg lægger fotos på min blog én af de kommende dage. Og tusind tak for "Bernaise"-stiklingerne. De blev pottet straks, da jeg kom hjem.
  Hilsen Christel

 • Sussi.Sussinghurst

  Tillykke med det fine fremmøde…. og med så stor succes, så regner jeg med at du også holder "åben have" til næste år – så får vi, der ikke nåede frem – en chance til også at komme på besøg :)))

 • Marianne

  Ihjel, h of er dette dejligtog positivt indlæg, Lisbeth. Man kan mærke din inderlige glæde og taknemlighed ud gennem skærmen. Hvor må det være vidunderligt at have besøg så intensivt af interesserede mennesker, og at kunne viseste frem, du arbejder så ihærdigt med.

  Jeg har jo fulgt dig og dit arbejde fra sidelinjen og kan kun glæde mig sammen med dig.
  Desværre var jeg for udmattet til at besøge dig, det må vente til en anden gang.

  Din begejstring har sået et frø i mig…. Jeg glæder mig til jeg bliver så frisk at jeg vil kunne klare at deltage i Festivallen med egen have. Dog er D'er en del 'projekter', jeg godt kunne tænke mig blev færdige først. Helt 'færdig/klar bliver man/jeg nok aldrig. Men det er jo noget af charmen.

 • Ina

  Mine kommentarer forsvinder, så jeg prøver lige igen 😉

  Til lykke med successe. Det er herligt at snakke om sin have med andre haveinteresserede, og jeg glæder mig også til at være med til næste år, når byggepladslooket er noget mindre.
  Din have stod på min havebesøgsliste, men jeg har ikke været i stand til havebesøg i år, så jeg håber, du holder åben en anden gang.

 • Fru Friis

  Nej, hvor er det skønt at folket strømmer til for at se din have, sikke en succes fra første åbningsdag. Som Marianne skriver kan man virkelig mærke at du har nydt din dag. :o)

 • Pondside

  It sounds like a very successful day, indeed! Lucky people who could visit your beautiful garden. Everything looks lovely – and now I have to go and look up Philadelphus.

 • Madame

  Tak for i lørdags, Lisbeth – hvor er det dejligt, at du havde så mange besøg! Havefestivalen og de åbne haver er til stor inspiration, og det var noget ganske særligt at opleve din have i virkeligheden.

 • Lone

  Kære Lisbeth.
  Hvor skønt det gik så godt :-)… Denne weekend blev osse succes hos mig, som du ved var det jo "lidt" vådt sidste weekend, men hyggeligt alligevel.
  Kh Lone

 • Tulle

  Det var dejligt, at du fik så mange gæster – det må være sjovt. jeg håber, at min have en dag også egner sig til fremvisning, for det kunne da være sjovt. Jeg nåede kun en enkelt åben have i denne omgang – øv – men må jo bare holde øje, når de lokale kredse inviterer indenfor.

 • Min Grønne Verden

  Hej Lisbeth
  Hvor det glæder mig at læse, at du har haft SÅDAN EN SUCCES med åben have arrangementet. Jeg er bare rigtig ked af, at jeg ikke kunne nå forbi og se din have og hilse på dig, men det lod sig desværre ikke gøre. Derfor håber jeg selvfølgelig på, at du har fået så meget "blod på tanden", at du holder åben have igen, og jeg dermed får en ny mulighed for at komme forbi.
  Dejlige billeder du har lagt på fra din have, den ser virkelig skøn ud.
  Du må også have en god uge, jeg håber du her kommet dig lidt over strabadserne !
  Knus fra
  Anita

 • Bente

  Nej hvor skønt Lisbeth – TILLYKKE med din succes! Der er jo dejligt, at man ikke åbner haven forgæves. Jeg synes, det er velfortjent og jeg ved, du også har arbejdet hårdt for et flot resultat her i foråret!
  Min bror bor på Haspegårdsvej, og jeg kører ofte forbi dit hus, så jeg har set bunker med grus og andet godt udenfor. Smiler! Flot flot….

 • Frøken Solhat

  Åh hvor ser det bare godt ud Lisbeth…..og selvfølgelig blev det en succes. Havefestivalen er en fantastisk ide…..ville bare ønske jeg selv havde lidt mere tid til at komme rundt……men ungerne bliver vel større engang så tiden kan bruges på lidt flere havebesøg;0)

  Knus Dorthe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *