Havefestival

Hvis jeg tænker for meget over det, vil jeg aldrig finde et passende tidspunkt at deltage i Haveselskabets Havefestival. Der vil altid være noget som jeg ikke er helt færdig med, noget som skal ændres, noget som ikke er vokset til – haven vil altid være endnu bedre næste år. 
I år har jeg alligevel taget mod til mig og meldt mig til og på lørdag 30/6 og søndag 1/7 sætter jeg dette skilt ud på vejen:

Det bliver ikke en udstilling, men her er da noget at se på og hvis solen kikker frem de næste par dage, kan det være at roserne springer lidt mere ud.

så finder du min adresse.
Jeg har en stak af haveselskabets blad og et lille udvalg af planter  som jeg forærer væk og jeg deler også gerne en stikling ud. Her er også mulighed for at sidde rundt omkring – så nu håber jeg at I har lyst til at kikke forbi og måske få en lille havesnak.
Lisbeth

22 Comments

 • Bente

  Kære Lisbeth
  Jeg vil ønske dig en rigtig god åben HAVE-dag – og jeg er sikker på, der kommer mange, som gerne vil opleve din flotte have.
  Desværre kan jeg ikke denne gang – men jeg håber, at du en anden gang
  vil holde haven åben for en kigger!
  Jeg giver dig ret i, at der altid vil være noget, hvor man liiiige synes, det kunne blive bedre, men sådan er det vel at have en have… det er vel også det, der giver os glæden ved at være i den.

 • TANTE GRØN

  Kære Lisbeth,

  hvis ikke den geografiske afstand var lige i overkanten, kom vi med garanti forbi. Hvor bliver det spændende. Jeg vil ønske dig al mulig held og lykke og pøj pøj med Åben Have dagen. Superskønne collager, du har lavet. Mums.

  Godnatknus

 • Annette - Eventyr Haver

  God have dag – håber det bliver et dejligt vejr for dig og dem der besøger dig i weekenden.

  Nu er det jeg ville ønske at jeg boede på Sjælland, for det ligger ikke lige om hjørnet at komme og besøge din have i denne omgang 🙂

  ha en fantastisk weekend med mange besøgende

  have hilsen Annette

 • idehaven

  Hej Lisbeth.

  Se det er den indstilling man bør have. For vi forventer jo ikke at alt græsset er friseret, at al ukrudt er borte. Det handler om glæden – lille såvel som stor.

  God havefestival til dig. Der venter dejlige oplevelser.
  Hilsen Helga

 • Fru Friis

  Håber du får en fantastisk åben-have week-end, og det bliver spændende at høre mere om det. Jeg er sikker på dine gæster syntes om din have, lige nøjagtig sådan som den er… :o)

 • staudecafeen

  Glæd dig! det er super hyggeligt med åben have, alt den plantesnak med andre havemennesker… gir' så meget:) Vi havde selv en hyggelig åben have i lørdags, med rigtig mange mennesker, som vi slet ikke kunne når at snakke med:) men det var en dejlig dag. Anne Gine

 • Merete

  Ville da frygtelig gerne men der er vist lidt langt og har desuden inviteret 70 gæster søndag … ;0)
  men rigtig god fornøjelse – sikker på det bliver godt

 • Gro

  Kære søde Lisbeth
  Jeg vil så gerne nå hen til åbenhave, men jeg kan det svære ikke love det da Sille jo skal nofirmeres.
  Jeg håber du får nogle rigtige gode dag ! 😀
  K.Gro – Jeg ved jo det er en smuk have du har! ;-D

 • Påfuglens hemmelighed

  Kære Lisbeht. Igen en have jeg rigtig gerne ville besøge, men måske lidt for langt væk, nu må vi se. Jeg er sikker på, at dine gæster vil syntes godt om din have. Rigtig god fornøjelse.

  Kh Lise Lotte

 • Frøken Solhat

  …..ih altså hvor ville jeg gerne Lisbeth. Jeg er jo helt vild med dit spejlbassin og ville gerne se den i virkeligheden – men altså det bliver ikke lige i denne ombæring at min opel tager over bæltet :0)

  Jeg er sikker på du får en helt fantastisk dejlig week-end med sol og glade havegæster:0)

  Knus Dorthe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *