Stemning ved mit spejlbassin

Det er fantastisk at sidde i pavillonen og se på spejlet i vandet og nu har jeg endelig også fået planter i krukkerne så de kunne komme på plads. Det er min plan at plante lilla Hemerocalis (dagliljer) i krukkerne, men det har været meget svært at skaffe store planter så indtil videre har jeg plantet  Blå randblomstrende hortensia og jeg tror at det bliver fint når de får farve, til efteråret skal de plantes i mit hortensia område langs havestuen.

Alt ånder fred og idyl – næsten – for 2 af mine 5 syrener (Andänken an Ludwig Späth) gik desværre ud mens de satte blomsterknopper her i maj og jeg har gjort kort process og savet dem ned idag. Derfor er der pludselig blevet så blomsterbedsagtigt i den ene ende (ved de røde Rhododendron). Det er brandærgerligt og jeg skal helt sikkert have nogle store syrener der igen. 
Hillevi skrev om vand i haven på sin blog igår og hvis du har lyst til at dele dine erfaringer og et link med andre så: 
klik HER og gå til Tankar från Trädgårdsmästarn.
Gammelt foto, men syrener er altså dejlige.

29 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *