Snebilleder og en Give Away

Efter en dejlig juleaften fik julehumøret lige en ekstra tand opad, da jeg kikkede ud til en sneklædt have i morges. Og da solen til og med også brød frem, var det bare med at komme ud og nyde det. Det blev til en frisk tur i skoven med hundene og derefter måtte jeg lige afprøve stemningen i drivhuset.
Et pænt drys sne har lagt sig på buske og træer.

Herinde er der godt nok rart.
I morgen kommer familien på besøg og så kan det godt være at nogle får lyst til at sidde her.
I skoven var sneen allerede i formiddags slidt af kælkebakken, men inde mellem træerne ligger den stadig fint.
På plænen ved pakeringspladsen lå sneen centimetertykt på hvert græsstrå.
Give Away
I mit forrige indlæg anbefalede jeg (på eget initiativ) Carl Larsson udstillingen “Det gode liv” på Ordrupgaard.  Siden har jeg fået tilbudt et par fribilletter til udlodning, 
så hvis du har lyst til at besøge Ordrupgaard, 
har du mulighed for at vinde to billetter.
Læg blot en kommentar til dette indlæg – 
jeg trækker en vinder d. 31/12 2014.

For at så mange som muligt kan deltage, åbner jeg i denne periode for mulighed for at kommentere selvom man ikke har Google konto
Screendump af Ordrupgaards hjemmeside

17 Comments

 • Frk. Anemone

  Hvor er det skønt med sne, mine øjne blev også store i morges da jeg kiggede ud.

  Smukke billeder – og I nåede endda i skoven. Ja, der er skønt i dit drivhus.
  Fortsat god jul.

  PS. Du skal ikke tage mig med i lodtrækningen, der er for langt for mig.

 • Madame

  Hvor er der hyggeligt i dit drivhus, selv om det har været hundekoldt i dag. Sikke dejlige billeder – også fra skoven!
  Jeg vil gerne være med i din lodtrækning 🙂

 • Eva

  Hvor er det da et skønt drivhus, du har. Og så fine snebilleder.

  Jeg kommer desværre ikke til Sjælland inden 8.2., – selvom jeg meget gerne ville, – så du skal ikke tage mig med i lodtrækningen.

 • Gro

  Kære Lisbeth
  Rigtig glædelig jul:-) – Jeg kunne da rigtig godt tænke mig at være med i lodtrækningen 🙂
  Du har fået det super hyggeligt i drivhuset, der skal nok blive trængsel derude, hvis det altså ikke er for koldt. Jeg forstår ikke hvor vinteren lige pludselig kom fra?? – Vi har også familie frokost i dag så jeg må tilbage til kage bagningen. – Ha en dejlig dag:-)
  Knus Gro

 • Sussi.Sussinghurst

  Hvor er der dejligt i dit drivhus, og hvis solen skinner hos dig, som den gør hos mig – så er det helt sikkert at dine gæster forsvinder ud i orangeriet 🙂 ak, her er drivhuset desværre temmelig rodet, der er så meget som bliver opbevaret derinde…. men til næste år…. (jeg mærker et lille nytsårfortsæt trænge sig på)…så kommer der andre juleboller i drivhussuppen – og der skal blive så fint så fint i mit drivhus 🙂

 • Jette

  Hej Lisbeth.Jeg vil da meget gerne deltage i lodtrækningen om biletterne til Ordrupgård………….skønt sted.
  Og skønt er der også i dit drivhus og i skoven.
  Smukt ser det hele jo ud med et lag hvidt sne på.
  Fortsat god jul Knus Jette

 • Diana`s

  Hej Lisbeth..dejlige vinter billeder , her hos os var junior også godt tilfreds da han stod op og så der var sne 🙂 ,.dejligt drivhus du har fået dig , jeg kan godt forstå du er glad for det , og gæsterne vil sikkert syntes om det ..jeg er vildt misundelig :):) glædelig jul ..kh Diana

 • iIna

  Carl Larsson udstllingen står på min to do liste inden februar,så dem vil jeg da gerne vinde 🙂

  En super smuk vinterhave du har lige nu. Jeg har (heldigvis) ikke fået så meget sne endnu, men frosten hærger i havestuen. En super skønt drivhus du har fået.

 • Mia Folkmann

  Hvor ser der hyggeligt ud i dit drivhus; jeg kommer til at tænke på "Jul med Ernst" (kender du ham/den udsendelse?) – han indrettede også et drivhus noget så hyggeligt. Åh jeg elsker Carl Larssons tegninger – besøgte engang for mange år siden hans hus i Sverige, og vil meget gerne se udstilling på Ordrupgaard så ja, jeg vil gerne være med i lodtrækningen 🙂

 • Birgitte Sværke Pedersen

  Hvor er der bare hyggeligt i dit drivhus. Det må være skønt at sidde der i disse dage, hvor det smukke vintervejr endelig kom.

  Jeg er helt med på at vinde fribilletter til Carl Larsson. En chance jeg bestemt ikke vil lade gå min næse forbi 🙂

  /Birgitte

 • Bente Busk Kjær

  Også glædelig jul til dig.

  Jeg vil meget gerne se Carl Larsson udstillingen.

  Kommer til Sjælland her først i det nye år så det vil være perfekt at kunne bruge en af dagene på udstillingen.

  godt nytår til dig.

  Hilsen
  Bente Busk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *