Godt nytår og tillykke til vinderen af billetter

Så blev det sidste dag i året og en våd og grå en af slagsen, hvor mørket sænker sig tidligt i stuen.  Efter nogle smukke hvide dage i haven, som jeg selvfølgelig ikke fik foreviget viser haven sig ikke fra sin smukkeste side, så den gad jeg ikke at tage billeder af.
Som vi plejer holder vi nytårsaften for nedrullede gardiner. Hundene er blevet luftet i skoven og har nu fået deres dosis af beroligende piller og så er der ellers skruet op for festlig musik så bulder og brag udefra kamufleres så godt som muligt. Vi mennesker skal have dejlig mad og nyde hinandens selskab.
Juleroserne fra årets julebord blomstrer flittigt

Og tulipaner og hyacinter minder om den lyse tid der kommer

 Jeg fundet en vinder af biletter til udstillingen på Ordrupgaard:

Jeg brugte Flemmings egen udviklede iPhone app IWinner til at finde vinderen.
Der var 13 deltagere som I kan se på listen og efter tromlen blev sat i gang stoppede den ved nr. 6: 

Tillykke Sussi Sussinghurst, jeg håber at du får en dejlig oplevelse
– send mig din mailadresse, så hører du nærmere.
Kære alle jer der følger med her
jeg ønsker jer et rigtig godt og lykkebringende nytår og jeg ser frem til et nyt år med flere dejlige blogoplevelser sammen med jer. Tak fordi I har lyst til at se hvad der sker her i mit eget Countryliv, tak for jeres kommentarer og ikke mindst den inspiration I selv deler.
Vi ses til et forrygende 2015
mange hilsner fra Lisbeth

17 Comments

 • Høneballehaven

  Vores gamle hund kan ikke høre skudene, og den nye er ligeglad, det er skønt. Det er ikke ret sjovt med hunde, der er bange nytårsaften. Jeg håber, I får en rolig en af slagsen.
  Godt nytår og tak for besøg i 2014, det var hyggeligt.

  • Countryliv

   Det er dejligt at dine hunde ikke ænser fyrværkeriet:-) Heldigvis virkede de piller vi fik i år så godt at hundene lå forholdsvis rolige ved vores fødder. Vi har nogle meget fyrværkeriglade naboer så der var virkelig gang i krudtet.

 • Madame

  Kære Lisbeth, godt nytår også til dig og din familie. Det lyder som en hyggelig nytårsaften. Her blev den holdt på samme måde og med dyrene i centrum, så de ikke blev skræmt.

 • Henrik

  Godt nytår Lisbeth, glæder mig til at følge med endnu et år. Vores jagthund er heller ikke glad her på sine ældre dage, holder ham indendøre. Piller hjælper ikke her, hunden kravler på væggene…

 • Gro

  Godt nytår Lisbeth 🙂 Sørens også jeg kan se jeg var nr.5 ;-D Sikke dog en smart app Flemming har fået lavet, som minder lidt om en tombola. – Jeg håber ikke hundene havde det alt for hårdt, det er nu rart med den lov om at der kun må skydes fyrværkeri af i et lille antal dage.
  Knus Gro

  • Countryliv

   Ja, hvis jeg kunne ville alle have vundet:-) Flemmings app er smart, den er nogle år gammel, men han har pillet den af iTunes da han har fået nye interesser – jeg passer på ikke at slette den fra min telefon for jeg synes at den er sjov at have.
   Knus

 • Jette

  Hej Lisbeth.Jeg ønsker også dig og din familie et rigtig god nytår………………….og håber på vi mødes rundt omkring til plantemarkeder og havebesøg.Kan se at Gro var nr. 5 og jeg nr.7 til at vinde billetterne……………….men under selvfølgelig Sussi billetterne.
  Tak for mange dejlige indlæg som jeg altid nyder……………..også tak for gode kommentarer hos mig Nytårsknus Jette

 • Anette Nielsen

  Kære Lisbeth!
  Det er en fornøjelse at følge med her, nyder meget den ro der kryber på mig når jeg læser dine indlæg, tak for at dele!

  Jeres aften lyder meget som vores, og i g/år blev den nydt ekstra, også selvom vores hund er bange, dog behøver vi ikke give ham piller, som vi måtte gøre med den gamle.

  1000 tak og et rigtigt godt og givende nytår til dig og dine. Tror også på et nyt og rigtig dejligt et af slagsen:-)
  Hilsner fra Anette

 • Sussi.Sussinghurst

  Kære Lisbeth – Tusind tak for billetterne – jeg glæder mig til at besøge Ordrupgård og Carl Larssons værker – Jeg havde i mange år et stort postkort med Carl Larsson brita som Iduna som fast julepynt – jeg elsker hans Svenske julebilleder og interiør billeder, og glæder mig til at møde ukendte sider af ham, som sikkert vises på udstillingen. Jeg har skrevet en besked på Facebook til dig. Godt Nytår.

 • Min Grønne Verden

  Kære Lisbeth
  Du ønskes også et rigtig godt nytår, håber vi "støder på hinanden" på plantemarkeder ol i det kommende år, det er altid hyggeligt.
  Fint billede med "godt nytår" og den søde zinkfugl, det er lige i øjet.
  Mange hilsner
  Anita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *