Søndagstur til Hillerød

Idag var jeg omkring den årlige Garden Living Fair i Hillerød og som sædvanelig var der masser af inspiration at hente – Roser, Klematis og mange dejlige stauder, en masse løg samt flettede piletræer, hegn med birkeris og meget andet.
Jeg nyder at besøge denne udstilling/messe fordi der er mest fokus på have.
Jeg prøver endnu engang med solhat til mit gul/hvide staudebed –  denne gang med 2 stk.Echinacea purpurea ‘White Swan’ – jeg fandt et par kraftige planter. Jeg har ingen problemer med at dyrke Echinacea purpurea ‘Magnus’ i hvaen, men de hvide og gule sorter har jeg endnu ikke haft held med – nu håber jeg….
Jeg kunne heller ikke stå for de grå Salvie som jeg også tidligere har haft og som er ret dekorative så de røg også med i kurven.
En dejlig dag, hvor vi lige sneg os uden om regnen.

8 Comments

 • Pondside

  What a beautiful day you must have had. I was glad to be able to enlarge the photos to see the plantings more clearly. The view across the lake is a familiar one to me – so nice to see it today.

 • Hyacinth Bucket

  Du regnet ikke væk?
  Ingen oversvømmelser i nærheden af dig?
  Jeg kan huske fra Virum, næsten hver gang det var sådan en regn"skylle" var viadugten fuldstændig oversvømmet.
  Hvor heldigt at Hillerød gik fri, det havde været synd for den flotte udstilling.

  Hej fra Lisbeth

 • Frøken Solhat

  Hvor skønt at kunne tage et smut derop….tror at jeg næste år må planlægge en week-end hos min moster i Hillerød når der er Fair igen :0)

  Super smukke billeder Lisbeth…..og helt uden oversvømmelser :0)

  Knus Dorthe

 • Countryliv

  pondside: Frederiksborg Castle and the landscabe is really beautiful.
  Hyacinth: heldigvis er jeg gået fri, men der blev pumpet vand mange steder igår. Måske har du set Lyngbyvejen? Godt jeg ikke kørte der. Men karrene i haven er fyldt til randen:)
  Dorthe: det kan bestemt anbefales at slå vejen forbi Hillerød næste år og så kan du slå 2 fluer med et smal:-)

 • Monica fra Koseleg

  Hei!
  Får så lyst å gå på hagemesse når jeg leser om andre som har tatt en tur- men her er ikke noen slike arrangement her jeg bor. Må være veldig fint å bare gå rundt å samle inspirasjon- kanskje få med noe hjem! Håper du lykkes med plantene du kjøpte.
  Monica

 • Countryliv

  Monica: det er ærgeligt at der ikke er havemesse i nærheden af dig for det er hyggeligt – og ja kan også være dyrt:)
  Sussi: Jo det har du ret i – jeg havde ikke så meget tid så jeg gik fra plantestand til plantestand

 • Ninni

  Der skulle jeg gjerne vært 🙂 Så vakre omgivelser for en hagemesse!
  White Swan er som du så i bloggen min en favoritt som det er verdt å vente tålmodig på skal vokse seg stor og flott 🙂 Håper du får de til! Jeg bet meg merke i hva Claus skrev om solhatt i bloggen sin, fordi de kommer sent i gang med veksten kan de bli kvalt av andre tidlige stauder. Viktig å å ha i bakhodet når man skal velge plantested til dem 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *