Søndag og solskin.

Med en tur til forårets plantemarked blev der lagt på til en forrygende søndag i solskin. Det er et par år siden markedet blev flyttet fra Kornagervej i Kgs. Lyngby til Tobaksvejen i Søborg og det virkede som om at rygtet om flytningen endelig var nået ud i alle hjørner, for der var mange – både sælgere og købere.
Et rigtig godt plantemarked efter min mening. Der findes en god blanding af professionelle og amatør – planteavlere og priserne er rigtig gode. Idag mødte jeg Jette fra bloggen Mitlillegods, og vi fik en rigtig hyggelig snak.

Jeg havde på forhånd bestilt nogle planter hos Stovby Stauder og da jeg hentede dem, faldt jeg over yderligere et par bl.a. denne gudeblomst.
For at beskytte min Gudeblomst har jeg sat en krukke ved siden. I den er plantet Gul japansk græs (Haconechloa ‘All Gold’) Jeg har haft den i nogle år og selve klumpen er pæn stor, men desværre har den nærmest ingen strå fordi mine hunde spiser dem. Jeg bliver nok nødt til at sætte krukken et sted hvor de ikke kan nå.
På plantemarkedet fandt jeg også et par akelejer med gult løv og nogle fine lysegule primula. Og sjovt nok var de planter jeg havde forudbestilt også planter til det hvid-gul-grønne bed.
Der er så smukt i det hvid-gul-grønne bed, men de andre bede kan bestemt også være med.
I det runde staudebed står tulipanerne på spring og dag for dag vokser stauderne til.

Vibeæg.

7 Comments

 • Høneballehaven

  Det lyder som et godt plantemarked, jeg bliver helt misundelig. Det var en smuk Gudeblomst, du fik fat i. Dejligt at høre, at Jette var der, så I kunne få jer en lille snak. Det er en skøn tid.

 • Charlotte Neve Grün/ Hos Villa Fryd

  Sikke en fantastisk smuk Gude blomst. Får så mange ideer af jer havebloggere.
  Har aldrig haft så travlt som i foråret for skal jo nå alt det i skriver om man gør 🙂 Håber jo på at få så frodig og smuk en have som i alle har.
  Hvor hyggeligt du mødte Jette. Det er længe siden vi har hørt fra hende.

  God aften
  Charlotte

 • Fruens Flora

  Hei. Det er alltid moro med plantemarked. Dessverre er det ikke mange i Norge. Gudeblomsten var flott. I morgen er det mai, og endelig kommer varmen. Ønsker deg en fin kveld.
  Hilsen Hanne-Lise.

 • Anette Nielsen

  Sikke en skøn indsprøjtning du fik der af gode vitaminer:) Der må være vitaminer i græsset siden hundene æder det;-)
  Vores hund skal lette ben på alle nye planter, men hans favoritter, og går ud….
  Hvor hyggeligt du mødte Jette, tænker ofte på hende<3
  Ha en god ny solskindsdag
  Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *