Det hvid, gul, grønne bed

Det ser så fint og hyggeligt ud når solen skinner, men det er koldt og blæsende. På trods af blæst og kulde har jeg været ude og igen igang med skvalderkål. Det er dejligt at få noget haveluft. 
Det hvid, gul, grønne- bed står så fint! Juleroser, hundetand, narcisser og anemoner blomstrer,  tulipanerne er godt på vej og sammen med dem en masse spirer i stauderne.

Jeg foretog en del omrokering i sensommeren og jeg er meget spændt på om det vil fungere som jeg har tænkt det, men det viser sig i løbet af sommeren.

Der er mange fordele ved at have stier ind igennem bedene. 
Og det er en fornøjelse at have mulighed for at betragte beplantningen fra flere forskellige vinkler.

7 Comments

 • Haveliv i nr. 16

  Hvor er dit bed flot Lisbeth. Det bliver spændende at følge hen over sommeren. Dejligt du lige viser stien, jeg er slet ikke i tvivl om at jeg skal have en lignende sti i mit bed, lige nu er den blot trampet :-). Ja blæsten er blevet et irritationsmoment, vi trodsede den også i går og fik ordnet første step af det nye græsstykke ved den nye hæk – ja jeg lå nærmest ned og såede, men det gik :-). Mange hilsner Mette

 • marie

  Sådan nogle stier har vi også gennem det gamle staudebed, og de bliver flittigt benyttet både af to og firebenede væsener. Din sti ser så hyggelig ud, som den snor sig ind under træerne.

 • Susanne

  Flotte stier du har fået lavet og det er en god idé, at se bedene fra flere sider.
  Hvor er det en sjov og hyggelig detalje med stigen op i træet 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *