Selvhøst af pil

Jeg fik en fantastisk mulighed for at komme på selvhøst af pil og det har jeg været idag. Jeg havde lokket Flemming med mig til Kaldred som ligger 1 times kørsel fra Bagsværd. Vejret idag har været typisk dansk januarvejr, diset og råkoldt, men faktisk ganske udemærket arbejdsvejr!
Da først vi kom igang med at klippe gik det bare derudaf, men efter en times tid kunne jeg mærke både min højre tommelfinger (slidgigt) og min lænd som brokkede sig og det var fantastisk dejligt at blive budt indenfor på hjemmebagte boller og kaffe. 

Jeg er vild med de forskellige farver pilen byder på og med hjem kom en grøn- en rødbrun samt guldpil. Nu skal jeg så igang med at lave stativer til krukkerne, jeg har aldrig flettet pil og det bliver heller ikke det avancerede jeg kaster mig ud i, men der skal nok blive noget godt ud af det!
Forleden dag så jeg en hyggelig forårs opstilling hos Monica som jeg absolut måtte kopiere og selvom den her hos mig ser lidt mere kold ud med hvide tulipaner, så nyder jeg det alligevel når jeg sidder i sofaen, mørket er faldet på udenfor og sterinlysene er tændt rundt omkring. Magnoliagrenene i baggrunden har stået inde i en uge og udvikler sig – jeg er spændt på hvor længe de er om at springe ude.

Det er utroligt så hurtigt en weekend kan gå, jeg ønsker dig en rigtig god uge!

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *