Farvel til januar

2011 er allerede 1 måned gammel og man mærker tydeligt at solen står højere på himlen og dagene bliver længere. I dag var vejret helt fantastisk og haven var skøn med fint lag sne som hundene dog har sat spor i overalt.
Det har været typisk dansk januarvejr med svingende temperaturer, dage med tåge og dage med frost.  Jeg har ikke planer om havearbejde endnu det er ren nydelse når jeg går rundt derude, mens jeg tænker bedene igennem.
Rose Jacques Cartier og andre af mine roser blev overrasket af vinteren midt i november og står med både blomster og blade på – jeg skal være lidt opmærksom for heri kan sidde svampesporer så de skal fjernes ved beskæring (der er længe til) eller hvis de falder til jorden.
  
Fint aftryk af juletræet i græsset.
Fodspor i sne – her er en lille plet hvor det ikke er hundepoter!
Jeg har endelig fået lavet en fane hvor du kan se mine planter listet op efter hvilket bed de befinder sig i – se øverst på siden!
Og så ønsker jeg dig en rigtig dejlig uge:o)
Knus fra Lisbeth

18 Comments

 • Annette

  Skønne billeder af vinter haven, og sikke et fint aftryk af juletræet. Man kan godt mærke at dagene er blevet længere, nu er det lyst når jeg går hjem fra arbejde, det er bare dejligt.
  Og rigtig god uge til dig
  Annette

 • Landliggeren

  Generelt har januar vel egentlig været ganske fin. I hvert fald har de seneste dage været skønne. Alligevel gør det nu ikke noget, at den er slut og vi er lidt tættere på foråret. Der er en dejlig rolig stemning i din have og så er det svært at stå for det sidste billede med fuglesporene 🙂

  Ha´en god uge
  /Birgitte

 • Pondside

  Our January has been cold and damp, but sometimes there is sunshine too. It's good to take January photos so that when all is gorgeous in July you can look back and feel cool!

 • TANTE GRØN

  Kære Lisbeth:o)

  Jeg synes også at billedet af fodtrin i sneen er herligt. Det ser virkelig ud som om, at man har gået tur med en fugl:o)

  Jeg er heller ikke ked af at sige farvel til januar, selvom den vejrmæssigt jo har været rimelig god. Man skal blot sammenligne den med forrige års januar, så lærer man at sætte pris på et mere almindeligt januar-vintervejr. Sidste vinter, da vi var begravet i sne i månedsvis, var jeg virkelig ved at få fis i bøtten, over ikke at kunne komme i haven. Det er en rar tanke, at februar ifølge kalenderen er den sidste vintermånded, så begynder man ligesom at kunne vejre forårsluft forude….dejligt dejligt:o)

  Mange hilsner og ønsker om en god dag

 • Monica fra Koseleg

  Hei
  Her er vi uten snø- men det blåser og regner så vi nesten ikke kommer oss ut- eller dvs- det frister ikke å gå ut!
  Det er likevel fint å se bar mark og små spirer av julerose og snøklokke som titter frem!
  Fine bilder fra hagen- det er noe med å sette spor….
  Ønsker deg en fin uke Lisbeth!
  Mvh Monica

 • Frøken Solhat

  Søde Lisbeth…..hvilke skønne billeder – sidder stadig og smiler over fodsporene:0)

  Ja farvel Januar og velkommen februar med vintergækker, erantis og krokus…….hvis vi er heldige :0)

  Knus Dorthe

 • Countryliv

  Kære allesammen, tusind tak for jeres søde feedback på mine billeder. Vi har ikke høns jeg tror simpelthen det er en skade der har vandret rundt!
  Og ja tiden arbejder for os, det skal nok blive godt:)

 • Madame

  Sikke fine billeder, Lisbeth, ja, nu kan vi begynde at glæde os til at komme i haven igen. Dagen er blevet to timer længere, så også på den måde lysner det 🙂
  Ja, jeg kan varmt anbefale dig filmen ’Another year’! Det er en af de bedste film, jeg har set i de sidste par år.
  Klem!

 • Candylei

  I just found your blog through show off Saturday. You have lots of lovely gardening pictures. We're in the middle of winter and dreaming of spring roses and blooms!

  Candylei

 • Fru Friis

  Hej Lisbeth! Kan du ikke afsløre for mig, hvordan du laver "you might also like" under dine indlæg. Jeg bliver altid fristet til at kigge videre og vil gerne lave det samme på min egen blog, men kan d…. ikke finde det, lige meget hvor meget jeg roder rundt…
  Ha' en dejlig søndag fra fru friis

 • Lea

  Så fik jeg også linket på.
  Jeg håber ikke at vi skal have mere sne for jeg er temmelig træt af det, det er kun et par dage siden det sidste forsvandt. Men der er ikke meget vi kan gøre ved det, krydser fingerene og håber på det bedste.
  God weekend til dig og dine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *