Vinter

SÅ KOM REGNEN

Så kom regnen og skyllede de sidste sneklatter væk – og øv. Idag er vejret så blæsende og regnfuldt at Bjørn ikke ville ud på den sædvanlige morgentur og de gange jeg har åbnet døren til haven for ham, har han snuset til døråbningen for igen at trække ind i stuen.

Hyggehund

Billeder af haven i dagens vejr bliver det ikke – jeg trænger til at hænge lidt ved snebillederne.

Væk er det dejlige vejr vi havde og som jeg og barnebarnet Elias har nydt at lege ude i. Jeg har nemlig haft rigtig meget farmortid i de seneste uger og jeg har nydt det. Som I kan se ovenover, er haven beriget med en vippe – den var sammen med en lille traktor sat ud til storskrald og jeg fik lov at få det.

I sidste uge blev jeg farmor til en smuk og dejlig lille pige – Elias er blevet storebror og en ny hverdag er begyndt for den unge familie – det er så dejligt!

Det betyder at min hverdag er vendt tilbage og at jeg har fået tid til at rode lidt med bloggen. Jeg er begyndt at oprette menuer og indtil videre er en side om husbyggeriet dukket op. Flere sider er på vej.

Det kan altså være at mit blogroderi munder ud i mærkeligt layout engang imellem, for jeg sidder simpelthen med “hjælp” i den ene hånd og prøver mig frem med den anden. Jeg håber at I bærer over med mig.

Næsten alt i haven får lov at holde pause, men jeg håber altså på lidt sol inden længe, så jeg kan komme ud og klippe blade af juleroser og påskeklokker. Ud over det, er der ikke så meget der presser på, men jeg forestiller mig at jeg skal så vinterærter inden længe.

11 Comments

 • Lisbeth

  Endnu en gang tillykke, så fik I også en lille pige til storebror. Der er nogle, der er heldige at få en af hvert køn, det var ikke os. Men pyt pigerne kommer senere hos vores sønner.
  Jeg har ikke været rundt i haven nu i tre dage, det er ikke normalt, men vi er så heldige, at det har regnet nu i to dage, det er vi ikke vant til. Hvad mon den lille pige hedder?

  • Lisbeth

   Ja de to “ting” kan få humøret i top og det indre legebarn til at springe ud:-) Jo tak jeg glæder mig til at fylde mere på bloggen, for det er et hyggeligt sted at mødes.

 • Lisbeths+Haveblog

  Tillykke med Nora og den hyggelige tid med Elias i sneen.
  Foreløbig ser det fint ud med layoutet. Når det er på en blog, hvor ændringer inkl. fejl ses af alle med det samme, kan det være neglebidende. Held og lykke.
  Mange hilsener Lisbeth

  • Lisbeth

   Tak Lisbeth!
   Neglebidende er lige ordet, for når jeg ellers synes at noget fungerer godt vil jeg jo nødig spolere det. Jeg ved at man kan flytte det hele over og rette lokalt, men der er jeg vidst lidt usikker på om jeg får det hele med.

 • Elna Slot

  Stort tillykke med dit lille barnebarn.
  Hvor jeg dog forstår Bjørn, jeg synes også sofaen trækker i disse blæsende og regnfulde dage.
  Det er et smukt billede af sneen og hækken, hvis brune blade næsten lyser i solskinnet.

  Hilsen Elna

 • FrkAnemone/Ulla

  Tillykke med jeres lille barnepigebarn 🙂 Dejlige billeder med sneen og jeg kan rigtigt forestille mig hvordan du og Elias har leget og hygget.
  Bjørn forstår jeg også godt 🙂
  Din blog er så elegant og overskuelig, det bliver spændende med flere faner at læse på.
  Mange hilsner, Ulla

  • Lisbeth

   Tak skal du have Ulla . Ja vi har nydt at lege, både i sneen og inde i glashuset hvor jeg har haft varmeblæseren igang indimellem.
   Bjørn er blevet en rigtig hyggefis – som det også ses.
   Takmht.bloggen, jeg glæder mig til at bygge på 🙂

 • Madame

  Tillykke med dit nye barnebarn – og hvor er det dejligt, at du og Elias har hygget jer sammen. Det var en god idé med vippen og den lille traktor til haven. Ting sat ud til storskrald kan være lige det, andre på vejen kan bruge. Vi havde to plæneklippere for nogle måneder siden, der på den måde straks fik nye ejere.
  Det er nogle skønne billeder 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *