GODT NYTÅR

Så er vi igang med et spritnyt og forhåbentlig dejligt nyt år. Det år der gik, blev på mange måder helt anderledes end jeg havde troet – jeg havde i hvert fald ikke forestillet mig 2020 som et år, hvor jeg stort set var hjemmegående og hvor Flemming arbejdede lige om køkkenhjørnet i hans hjemmekontor.

Morgensol på træerne i her nærheden, januar 2021

Værst var de første måneder af nedlukningen, hvor vi kun så vores sønner, svigerdøtre og barnebarnet via FaceTime. Ikke fordi vi plejer at sidde lårene af hinanden, men især den lille etårige var frustreret over den måde at kommunikere på og det var hårdt. Heldigvis åbnede landet igen for sommeren og nu hvor smittetallene igen er høje, holder vi os til kun at være sammen i vores lille familieboble.

Maj, og vi kunne mødes med de unge i naturen

Vi holder heldigvis af at være hjemme. Vi kan godt lide at rejse, men det er ikke et must for os at komme ud og afsted hvert år. Så vi har stornydt livet i vores hus og have og vores ture er gået ud i naturen til skov og strand.

Kronprinsesse Marys Bro, hvorunder vi ofte går tur

I året der gik så jeg havens forskellige rum folde sig ud fra januar til og med december – et helt kalenderår, hvor bedene var tilplantede og det har været meget spændende at se hvordan det hele har fungeret. Jeg har planer om at vise jer havens bede igennem et kalenderår i nogle af de kommende blogindlæg, det glæder jeg mig til.

Det er vinter og i disse dage ser vi haven sneklædt for første gang. Det er en fornøjelse, for jeg elsker sne. Umiddelbart ser det ikke ud til at det bliver liggende, men et hurtigt snebillede slipper I ikke for, og så kan jeg vel ønske lidt mere sne i løbet af vinteren…

Sne i haven for første gang i januar 2021

Det er måske lige på kanten at ønske godt nytår d. 8. januar, men forskellige omstændigheder har forsinket mine indlæg – derfor nåede jeg heller ikke min julehilsen – derfor

RIGTIG GODT NYTÅR til jer alle og tusind tak fordi i følger med her! Særlig tak til jer der også lægger en kommentar, det betyder utrolig meget for mig.

16 Comments

 • Susanne Jensen

  Hej Lisbeth

  Godt nytår til dig også:)

  Ja, det har så sandelig været et mærkeligt år, men nu må vi håbe, at vi begynder at få mere normale tilstande i løbet af foråret. Vi har også været så heldige at få lidt sne, men desværre smelter det alt for hurtigt, for jeg elsker også sne. Jeg mindes i min barndom, hvor vi tit (sådan husker jeg det i hvert fald) var sneet inde, og det var bare så hyggeligt. Det kommer vi nok ikke til at oplever mere:(

  Mange hilsner
  Susanne

  • Lisbeth

   Jeg husker også en barndom med sne om vinteren, hvor vi kælkede og stod på skøjter. Her er det stadig hvidt og jorden er hård, så det holder lidt endnu 🙂

 • Mia Folkmann

  Rigtig godt nytår til dig også. Ja, det har været et underligt år, men på mange punkter også et godt år.

  Jeg har det som du – vi behøver ikke at rejse hvert år, for det er også dejligt at være hjemme… men vi savner nu Englandsturene alligevel. Til gengæld udnyttede ved 2020 til at finde det hus, vi ønskede os – og det lykkedes!

  Når man som du er glad for haven, er der mange glæder at hente – og lige om lidt er det forår. 🙂

  • Lisbeth

   Hej MIa
   Tillykke med huset! Jeg glæder mig til at læse mere om det 🙂 Jeg kan godt forstå at I savner Englandsturene, England er jo nærmest jeres andet fædreland.

 • Lisbeth

  Så fine billeder du viser, tak for dem. Hos os kommer der vist ikke meget chance for sne, solen har vi heller ikke set i år, men den må vel komme en gang. Jeg kan se nu, at den er ved at stå op på Sjælland, her ligger et skyllag hen over os, men jeg håber, vi ser den rigtigt senere.
  Det har været et trist år med hensyn til at se familien, men det går jo ud over os alle, godt det trods alt kan lade sig gøre på nettet, det er vi glade for.
  Rigtig godt nytår hvor vi forhåbentlig igen kan se vores kære.

  • Lisbeth

   Jeg er meget heldig at bo forholdsvis tæt på vores drenge og deres familier – det betyder at vi har kunne prioritere kun at se dem her i den sidste del af året.
   Jeg er også heldig at bo her hvor vi løbende har sol. Sneen har vi også stadig:-)

 • Lisbeths+Haveblog

  Godt nytår til dig også. Ønsket er særligt stort i år efter sidste års overraskelse med coronaen.
  Heldigvis kan vi som haveejere se tilbage på meget andet, der var godt, og det må have været skønt for dig at følge ‘den nye have’. Jeg glæder mig til dine tilbageblik.
  Mange hilsener Lisbeth

  • Lisbeth

   Ja mange tak! Corona må meget gerne snart blive elimineret så vi kan leve normalt igen. Det har været dejligt at opleve den nye have i året der gik så på den måde har jeg haft et godt år under Lock down:-)

 • Aase Godtfredsen

  Godt nytår til dig! Det er så skønt med sne – især nu hvor jeg ikke skal ud at køre hver mørk morgen! Jeg er nødt til at finde og fremhæve enhver fordel ved nedlukningen (ulemperne er mange….), og dette må være en af dem: ingen transporttid/-bøvl til og fra arbejde!
  Jeg er som altid imponeret over, hvor hurtigt det går i din nye have – det er spændende at følge, så jeg vil glæde mig til dit tilbageblik.

  • Lisbeth

   Ja okay, det er ikke altid så rart at skulle ud at køre i snevejr og klart en fordel at slippe for transporttid, når det nu skal være…
   Ja det vokser godt her, det eneste der gerne må vokse hurtigere er tætheden i hækken, men det kommer jo 🙂

 • Madame

  Godt nytår også til dig, Lisbeth. Hvor er det smukke billeder – men det har været et mærkeligt år. Lad os håbe, vi snart får mulighed for igen at gøre alt det, vi gerne vil. Jeg savner fx at gå på café og i biografen med Bella.
  Men sneen lyser op i disse dage også her 🙂

  • Lisbeth

   Det er dejligt at sneen lyser op, det kan vi heldigvis nyde:-)
   Jeg forstår godt at du savner ture med Bella og håber også at livet snart bliver normaliseret. Det ser dog desværre ud til at trække ud.

 • FrkAnemone/Ulla

  Godt Nytår til jer 🙂
  Sne klæder virkelig haven og jeg håber vi får meget mere sne i januar og februar, især fordi jeg nu også arbejder hjemmefra og ikke behøver at bekymre mig om hvordan jeg kommer på arbejde i vintervejr.
  Det er med at finde lyspunkter i denne Coronatid – forhåbentlig lysner det snart og så er det jo også på vej mod forår.
  Vi fandt stor glæde i at rejse lidt rundt i Danmark sidste år og så nye dejlige steder – så det er ikke så ringe endda. Men vi glæder os til igen at kunne flyve langt væk og udforske andre skønne egne.
  Glæder mig til dine kommende indlæg.
  kh Ulla

  • Lisbeth

   Sne kan bare blive her! Her til formiddag har vi igen fået lidt, så fint, når vi alligevel ikke skal ud i myldretidstrafikken 🙂
   Der er mange dejlige steder at besøge i Danmark, men jeg forstår godt at I glæder jer til at rejse ud igen.

 • Elna Slot

  Også godt nytår til dig!
  Det må være spændende for første gang at se haven dækket af sne.
  Du viser smukke billeder. Jeg har endnu ikke set broen, men det ser ud til at være et smukt bygningsværk.

  Hilsen Elna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *