Så er byggeriet igang

Endelig, onsdag i sidste uge, var det tid til første spadestik på vores grund i Gørløse og sikke en forløsning. Efter måneders teoretisk snak, tegning og skriveri frem og tilbage imellem typehusfirmaet og os kunne vi mødes til opstartsmøde på grunden og “vi” er igang. Målet for al vores halløj, med hussalg, flytning o.s.v. blinker forude – vi skal bo i et lækkert nyt hus fra påske 2019.
Vi var meget spændte da vi kørte afsted og da vi ankom, var gravearbejdet til vores store begejstring allerede begyndt.

Med til mødet var direktøren, byggelederen, entreprenøren og bygherren (os) og alt imens det stod på, var der gang i gravemaskinen og det gik stærkt med at grave af. Fundamentshøjden blev vedtaget og vi aftalte, hvor vi ønsker stabilgrus lagt til flisebelægning.
Efter kun tre dage er husets fundament sat og vi kan nu se husets størrelse og ikke mindst fornemme havens størrelse. Selvom jeg har tegnet og placeret huset på grunden 3D mæssigt, har jeg alligevel haft tanken, at haven var en del mindre end jeg troede. Nu synes jeg at den passer lige som dimensionerne på tegningerne,
Blå himmel og fundament på plads.
Flemming står og kikker mod øst, hvor vores carport og skur skal være.
Der er lagt kørerplader ud langs husfacaden mod syd og jeg håber, at de kommer til at slå alle de tidsler og andet ukrudt der er på grunden ihjel, men det er nok for meget at ønske.
Hvis du har lyst til at se mine 3D tegninger over huset placeret på grunden, kan du klikke HER
Forsættelse følger……

20 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *