Rundtur i haven.

På min rundtur i haven konstaterer jeg at alting udvikler sig stille og roligt . Det grønnes mere og mere og alt er bagud i forhold til samme tid sidste år, men det er jo også noget af det charmerende ved havelivet, det er ikke bare en gentagelse år efter år.
Jeg har ihvertfald stadig stor fornøjelse af Narsisserne se nu dennne Cheerfulness, navnet passer perfekt – pludselig minder den mig om Rosa Nevada som jeg plejer at kunne skimte knopper eller ligefrem blomster i på denne tid!
Magnoliaen har også sin tid i år – hvor den ofte er færdig med at blomstre nærmest før den er begyndt står den stadig smukt og viser sine fantastiske blomster – det er jo lige til et postkort!
Nååååååååå!

I staudebedet som venter på, at jeg kommer igang med lugningen igen står så lige denne lille franske anemone og nikker, knoldene er lagt for mange år siden og de dukker troligt frem år efter år, hvor er det dog dejligt:))
Lidt nysgerrig er jeg blevet efter at se hvordan der så ud i haven for et år siden og jeg minder om at sidste år var et meget varmt forår så vi kan ikke direkte sammenligne:
Dette er taget 30/5 2009 – alle Rhododendron i bunden af haven er i blomst, Kolkwitzia amabilis og Rosa Nevada i højre side er også i blomst

2 Comments

 • Hyacinth Bucket

  Hej navnesøster..:-)

  Ingenting er som før efter denne isvinter.
  Så i TV igår at fordi vinteren har været så hård er havene blevet så afkølet at det tager længere tid før vi får rigtig varme.
  Men her er æbletræerne ikke langt fra at springe ud, Mirabellen er i fuld blomst og græsset gror.
  Og ukrudtet med…:-)
  Den franske anemone er bare så bedårende den står der helt alene og Magnoliaen er så smuk.

  Fortsat god weekend fra

  Lisbeth i Hals

 • Ninni

  Sukk..så nydelig Magnolia! En fordel med den kalde våren er at blomstene varer lenge, og det er jo fint 🙂 Tulipanene er like ved å springe ut, i fjor på denne tiden var de i ferd med å avblomstre. Og da var også våren senere enn normalt her. Men sesongen går sin gang, så det blir nok sommer i år også!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *