Det kribler i fingrene..

I de seneste 10 dage har jeg ikke været i haven – så lige nu passer det mig fortrinligt at det er så køligt og at planterne udvikler sig langsomt.  Min familie er nedlagt af en ond influenza i forskelle stadier – min er forhåbentlig for nedadgående for nu mærker jeg længslen efter at komme ud og igang.

Udsigt fra badeværelset naboens Mirabella er ved at afblomstre
Jeg må acceptere at jeg ikke blev færdig med at ordne det runde staudebed, mælkebøtterne boltrer sig mellem trædestenene, de små buxbom står stadig med frostskader som bør klippes og jo der er en del frøukrudt som ikke ses på et foto. Men der er steder hvor det ser skønt ud:
Kurvebregnen Matteuccia struthiopteris folder sig langsomt ud
Scilla hispanica (Spansk Scilla) har jeg i både blå og hvide og nu er det snart deres tid.

Her er Scilla hispanica i profil (jo skvalderkål – bagved – har jeg desværre i alle mine hække)
Man kan næsten høre tulipanerne her knitre:)
Jeg håber, at jeg på torsdag (Kristi Himmelfartsdag) igen er i fuld gang derude………….

5 Comments

 • Hyacinth Bucket

  Det er ikke sjovt med forårs influensa.
  Jeg har hørt om flere der er syge med det..:-(
  Forhåbentlig er den på retur hos jer så jeg ønsker jer alle god bedring.
  Ja, de lover og lover varmere vejr, men fremdeles har nættene været lige ved frostgrader her i Nordjylland.
  Solen skinner og det er flot tørrevejr til alt vasketøjet,fordi det blæser så meget at tøjet næsten slår en knude på sig selv..:-o)
  Men det er småt med havearbejde lige nu.
  Jeg håber ligesom dig at man igen kan tage fat derude i KristiHimmelfarts weekenden.

  Hej fra Lisbeth

 • Annette

  Jeg syntes det hele ser kønt ud, med eller uden ukrudt. Vi krydser alt hvad der kan krydses kan og håber på varmere vejr.
  Rigtig god bedring til jer.
  Knus Annette

 • Ninni

  Håper dere er helt frisk igjen så du kan nyte dager i haven fremover! Det ser så vakkert ut hos deg, hva befinner seg bak hekken midt i bildet, tro? Spennende med stier i bedet og skillet i plenen 🙂

 • Frøken Solhat

  Ja føj for influenza …….. eller hvad det nu er. Har selv været feberramt et døgn men er nu ved at være frisk igen. Håber også snart for dig du kan komme i haven…..for det er næsten ikke til at lade være.

  Fantastisk ide, med et rundt bed med trædesten på kryds og tværs…..glæder mig til at se det i fuldt flor :0)

  Knus og god bedring fra Solhatten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *