Pynt ved hoveddøren og adventskrans.

Selvom løse blade fløjtede om ørerne lykkedes det mig at rydde op, omrokere og pynte med lys ved vores indkørsel og hoveddør. Nu kan jeg glæde mig til en lysende velkomst når jeg kommer fra arbejdet i vintermørket.

Der er plads til meget grønt langs med trappen på trallebænken og her er dækket op med gran og potter.

De to spøgelsestræer (Corokia cotoneaster) tåler let frost. Jeg har isoleret potterne i krukken som de står i med tørre blade og dækket toppen med mos. Det er vigtigt at der er drænhuller i krukken så vand og tøsne kan løbe ud.
Inspireret af et foto på Pinterest har jeg bundet moskranse og hængt dem op i sisaltov. De er blevet så fine i al deres enkelthed. Kransene er lavet af plademos bundet på halmbøjler.
På hoveddøren
 På cykelskyret

Indendøre kom der lys i adventskransen. Igen i år er det kransen i metal med lysholdere og med fyld i midten. Jeg er blevet virkelig glad for trækugler af forskellig slags og så synes jeg at der er kommet så mange smukke kugler af farvet glas på markedet – herunder et par bordeuxfarvede som kommer på juletræet når adventen er ovre.

Inspiration til juledekorationer og kranse finder jeg som nævnt på Pinterest, Instagram og i f.eks. Margit Engens bog Julefryd og englelyd, hvis du har lyst til at følge mig på Instagram eller Pinterest er der link via iconerne øverst i baren til højre, men du kan også trykke på navnene her.

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *