Oktoberdage i hundeskoven

Snart slutter oktober og med den de næsten daglige ture til Hareskoven og Bagsværd sø med hundene…..  det er for mørkt når jeg får fri fra arbejde.
Her er lidt oktoberstemning fra hundeskoven – den øverste collage er taget d. 10/10 2010 og der var næsten forårsstemning, hvis man ikke vidste bedre. 
Luffe og Vilmer nyder skovturen.
Oktobereftermiddage ved Bagsværd sø – jeg opdager nu at de 2 billeder til højre næsten er taget fra samme sted, men med 7 dages imellem, nederste til højre er fra igår. 

10 Comments

 • Pondside

  Such serenity – you will miss these daily walks. I am so happy to have a dog again (you are the first blogger to know!) Little Ruaridh (Rory) came home on the weekend. Are your dogs Westies or Cairns? Rory is a brindle Cairn – a very sweet little boy!

 • Countryliv

  POndside: Congratulations with little Ruaridh it's so nice to hear that you've got at new little fellow:) My Vilmer is a Westie and Luffe is a mixture of American Coker Spaniel and Irish Glen of Imal.
  Eva: Ja det er hyggeligt i hvertfald i tiden op til jul:)

 • Anette

  Smukke billeder. Hvordan laver du de foto-collager? Kan man det med blogger eller er det noget, du gør inden de bliver lagt op?
  Elsker efteråret. Man kan næsten dufte skoven på dine billeder. Hundene må elske det!

 • Lone

  Hej Lisbeth.

  Skønne billeder af Bagsværd-natur & dejlige vovse-basser. Har du boet i Bagsværd længe ?
  Min mand og jeg var indehavere af Imerco fra 2000 til 2002 🙂

  Ha' en skøn weekend.
  Kh Lone

 • Countryliv

  Lone jeg har boet i Bagsværd i 30 år og husker jer og savner jer og jeres gode service – vi har jo stadig en Imerco, men jeg handler der aldrig og det har sine grunde….. Jeg mener at I havde tæt forbindelse til Imerco i Asnæs??
  Anette du kan tro hundene elsker det:) Jeg bruger Picasa til at beskære og rette billeder op og her laver jeg også collagerne.

 • Lone

  Hej igen.
  Du kan også tro at vi savner vores dejlige kunder og livet butikken. Ja vi havde fint samarbejde med Imerco i Asnæs og bor stadig i byen 🙂

 • Sussi / Sussinghurst

  Stakkels Luffe og Vilmer, det bliver kedeligt at skifte skovturene ud med villavejene, hvis det er det, der er alternativet – vi må håbe på nogle dejlige efterårs- og vinter weekends med højs sol – og mulighed for dejlige ture til skoven.

 • Lone

  Ok Lisbeth.
  Nu får du lige en kommentar mere fra mig. Du ved alle gode gange tre.
  Din blog er med på min TOP TI i november.
  Forsat god søndag.
  Kh Lone

 • Monica fra Koseleg

  Hei Lisbeth!
  Tusen takk for koselig hilsen inne hos meg!
  Jeg er også veldig glad i å gå tur i skogen med hunden- men det er som du sier- etter jobb er det for mørkt. Slike turer må legges til helgene nå fremover! Ønsker deg en kjempefin uke Lisbeth! Takk igjen for koselig hilsen- du sprer glede!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *