Mens jeg venter på varme i jorden

Jeg kan ikke undvære buketter indendørs og derfor har jeg anlagt en skærehave. Jeg har efterhånden sået alt hvad der skal forspires indendørs og nu retter tankerne sig mod de frø der skal sås direkte på voksestedet – og her er et lille udpluk af de sommerblomster som jeg havde sidste år

Kaliforniavalmue med det skønne grågrønne løv blomstrede i en uendelighed hele sommeren den vil jeg stærkt anbefale
Der er høstet til flere vaser
Marmelukærme er supergod i buketter både i knop, fuldt flor og som frøstand
Voksurt er meget dekorativ og holdbar som fyld
Det er egentlig den gulgrønne Hareøre øverst til højre som skal have opmærksomheden den er super som fyld i buketter
Og så her en buket af Kaliforniavalmue og Hareøre

4 Comments

 • Marina

  Å en skærrehave, det ønsker jeg mig helt vildt men endnu er jeg ikke nået dertil. Tilgengæld plukker jeg uden blussel af alle mine blomster og suplerer meget glad med alt godt fra grøftekanten til mine mange buketer.

 • Countryliv

  Heldigvis er det også sådan at jo mere vi plukker jo flere blomster leverer planten.
  Vi ikke så mange grøftekanter lige om hjørnet her hvor jeg bor, men jeg har skoven hvor der snart er skovmærker og vilde anemoner;)

 • Marianne

  Lisbeth, jeg ser først dit indlæg her, nu.

  Allerførdt vil jeg sige, at du dog har en helt vidunderlig have og at jeg synes godt om din smag. Og så at du ved utroligt meget.

  Den der kaprifolievalmue, er det en, der giver frø-overskud? H is du har noget at bytte med (og hvis du vel at mærke er interesseret i noget, keg kan byde ind med), så vil jeg utroligt gerne bytte, for den er da helt henrivende!

  Bedste havehilsner
  Marianne

 • Countryliv

  Kære Marianne
  Tusind tak for din søde kommentar. Jeg har desværre ikke frø af Kaliforniavalmuen mere da jeg ikke har haft den i denne sommer, men det er en superskøn og jeg vil tænke på dig når jeg ser den så vil jeg mægtig gerne bytte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *