Mens jeg venter II…

Her kommer lige lidt buketter fra sidste år, jeg blander gladeligt både sommerblomsterne fra skærehaven med stauder, grene fra træer og buske så vidt det kan lade sig gøre uden at ribbe blomsterfloret totalt fra haven, for selvfølgelig skal der først og fremmest være blomster udenfor;))

Sarah Bernhardt og lodden løvefod
Midsommer i haven
Der skal ikke så meget til at sprede glæde indendørs……
Jeg har endnu ikke så meget gult i haven, men der kommer mere i år og jeg glæder mig
Jeg køber frø og knolde forskellige steder, men Isabella har altid nogle skønne nyheder i sit sortiment. Isabella har i den grad medvirket til at udbrede haveinteressen især blandt kvinder, da hun for mange år tilbage viste hvordan man også kunne dyrke have og at det ikke kun var et spørgsmål om skarpt afstukne græskanter og nyrevne blomsterbede.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *