Leg med lys

Læste du mit gæsteblogindlæg på HAVEFOLKETS BLOG i weekenden? Så ved du, at jeg er begyndt at interessere mig for belysning af havens elementer.
Det er jo en eminent interesse at få nu hvor dagene bliver kortere og en stor del af dagen kommer til at ligge i mørke og det var passende at ønske mig udendørs spotlights, til min fødselsdag her sidst i september.
Jeg fik tre spots på spyd som jeg kan flytte rundt med, alt efter hvor jeg vil lege med lyset og det er IKKE min plan at grave elkabler ned på kryds og tværs i haven så den kan stå oplyst hver aften, men sætte lyset i forhold til det sted vi opholder os. Elkablerne ligger på tromler og rulles ud til lamperne, dem ser man jo ikke i mørket.

Pærerne er 5W LED og bruger ikke meget strøm.
Lige nu er det ren leg og eksperimenter både med lys på havens elementer, her lys op i æbletræet
Lamperne er sat om det runde staudebed
 Lys i mørket (billede taget med kamera)
Og nedenunder billede taget med mobil

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *