17 Comments

 • Nette

  Det ser næsten lige sådan ud. Tror måske at dine klokkeranker er lidt foran mine 🙂 Indtil videre er min spire% kun ca. 50%. Hav en god fridag!

 • Madame

  Sådan ser min have også ud, Lisbeth, men det glæder mig, hvis foråret kommer i næste uge. Synes vi trænger til at pusle i haven. Sikke spændende ting du har i gang indendørs!

 • Gro

  Ihh hvor ærgeligt, du havde helt sikkert glædet dig til en havedag. 🙂 – Jeg ved hvordan det er 🙂
  Mine klokker er ikke kommet op endnu. Men mine Latyrus er til gengæld blevet store, de står nu lyst og køligere ude på trappe opgagen. Rigtig god fridag.
  K.H Gro

 • Fru Friis

  Det er da den rene gyser og fuldstændig uhørt at der kommer sne nu!! Heldigvis (for mig) er sneen ikke kommet til mit nærområde, – og det bliver heller inviteret. :o/
  Kan du ha' en dejlig fridag med kælk og sneskovl… (suuuukkkk…)
  ;o)))

 • Vivik

  Det er da for meget med den sne efterhånden 🙁
  Er meget glad for, at vi slap i denne omgang. Der meldes om lunere vinde i næste uge, glæder mig 🙂

  God weekend.

  Hilsen Vivik

 • Annette Lund Andersen

  Min fredag stod på lugning i haven selv om det var hunde koldt, bbbrrrr…..klapre….skælve så trodsede jeg den kolde vind og var ude at luge for første gang i år.

  Vi fik heldigvis ingen sne og jeg synes også vi har haft nok af det. Føler med dig synes bestemt ikke det er spor sjovt med mere sne på her i foråret.

 • Pondside

  Oh no!! And here, I thought that I was hard-done-by with all the rain…..but snow would have been the last straw. I am going to try to get into the garden today, but the ground is still so wet that I don't know if I will be able to do that. I am SO ready for real spring weather!

 • TANTE GRØN

  Kære Lisbeth:o)

  Rigtig god og snarlig bedring med den stygge forkølelse. Sender dig mange varme tanker.

  Knus fra tanten, der hørte om din forkølelse via en fællesbekendt i Middelfart:o)

 • Countryliv

  Tak for jeres søde hilsner – jeg vil nødig klage for meget og jeg håber stærkt på at jeg også snart kan komme i haven igen for sneen er heldigvis væk – jeg har været nedlagt hver anden uge siden begyndelsen af februar så det er så som så med energien:)) Knus fra Lisbeth

 • LENE

  Kære Lisbeth
  Og jeg som troede det kun var sne her i Norge nu…intil for 3 dage side havde vi en halv meter i haven, men du er det heldigvis kun nogle små flækker tilbake. Solen og lidt vind har endelig fået bort næsten det hele. Naturen er virkelig fantastisk!
  Håber det holder, for på søndag skal jeg i haven for at rydde op efter vinteren. De sidste 2 dage har jeg endelig haft mulighed til at nyde synet af krokuser. Dejligt!
  Ønsker dig en skøn have-weekend!
  xx
  Lene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *