Jeg fik en servicemail fra Rosenposten

Gammelt vinterbillede af mine rosenbuer med New Dawn

I går fik jeg en servicemail fra Rosenposten – roserne skal gødes nu!
“En spiseske N-P-K 12-5-14 Blåkorn jævnt fordelt på 30x30cm omkring en rose er passende. Når du har set, hvordan gødningskornene ligger, kan du bare give resten af roserne på samme måde”  Jeg må sige hvor er det en  flot service – en opfølgning  på mit køb sidste efterår – jeg er i gode hænder det skal nok blive godt;-) Hvor jeg glæder mig til de står i fuld flor! Jeg var uheldig for nogle år siden og fik rosenviklere i mine New Dawn’s. Så meget at de aldrig kom sig. Jeg ved godt at man ikke skal plante roser samme sted igen, men mine rosenbuer står jo hvor de står og de er ikke til at flytte, det var jorden til gengæld, så jeg har skiftet jord, så godt jeg nu kunne uden at beskadige de andre planter i bedet og prøver igen. Med i kurven hos rosenposten røg så også The Pilgrim og Rosa Heleneae og sidstnævnte får intet mindre end en portal at vokse opad, men mere om det en anden dag.
Jeg vil lige tilføje at jeg bruger organisk rosengødning her i haven, men forholder NPK er det samme.
Endnu et gammelt foto:
 

2 Comments

  • Jesper D

    Jeg fik også Knud's mail om at det var nu man skulle gøde.
    Så det fik jeg gjort i dag, samt beskåret roserne ned…vist noget med at man først skal gøre det på dronningens fødselsdag – men det går jo nok 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *