Hvid-gul-grøn og rigtig god påske

Jeg synes at det er på tide med billeder fra mit hvid-, gul- og grønne bed, hvor der er så meget der rører på sig nu. At påskeliljerne i år blomstrer til påske er et godt sammentræf, synes jeg. De mørk gule er ikke mine favoritter, men de har altid været i haven og i sammenhæng med alt det andet i bedet er det fint nok, synes jeg.

Her er der dækket på til insekter – visne blade inde i huset og noget at drikke. I badet ligger sten så insekterne ikke drukner.

Idag sprang Purissima ud – først én enkelt og lige pludselig havde de farve allesammen.

De hvide hornvioler har haft en lidt kølig start her i skyggen, men nu løfter de sig også. 

 Ovenover lidt forskellige narcisser
klik på billederne for at se dem store
Min favorit Narcis er Thalia

Balkananemone og hvid løjtnantshjerte

Hvor har jeg kikket efter denne lille hvide lungeurt som jeg fik af Anne Mette (CuginaK)og hendes mand på plantemarkedet i Lyngby sidste år – jeg er så glad for den.
Her under den “løftede” rynkeblad har jeg plantet bregner, buxbomkugler, juleroser og lodden løvefod.
 Bispehue.
I disse dage nyder jeg virkelig at arbejde i haven. Jeg er i fuld gang med at potte spirede georginer og andet der har overvintret i drivhuset, jeg er sågar også kommet igang med såning og efterhånden er jeg ved at få ryddet tomme potter og sække med jord lidt ad vejen så jeg kan få pyntet en smule – jeg ser jo hvor fint I alle har pyntet med forårsblomster og andet. 
Jeg vil selvfølgelig gerne afsløre hvilke planter jeg købte på plantemarkedet i Kiekeberg, 
men først vil jeg ønske jer allesammen en –
rigtig god påske

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *