Huset er solgt

Arvensis Splendens
Efter kun seks uger til salg, blev vores hus solgt. Det har været et hektisk forløb med stor interesse fra flere købere og mange fremvisninger, det har indimellem været nervepirrende, men vi er mere end tilfredse med salget som det endte med.
William Shakespeare  2000
Uden at have mødt de nye ejere, har jeg en fornemmelse af at det hus og den have som vi har skabt og keret om i hele vores voksne liv, havner i de helt rigtige hænder.
Jaques Cartier
Det skal ikke forstås på den måde at jeg tror at de bare elsker alt det vi har lavet, slet ikke – men jeg fornemmer at de har set mulighederne i det der ligger her på grunden.
Odyssey
Jeg har fra start af været bevidst om, at hus og have går videre og nye ejere ændrer det, men når jeg ser nogle af alle de TV udsendelser der handler om hussalg, forstår jeg ikke altid den tilgang, man ser eventuelle købere har til det de ser. Og jeg har faktisk tænkt, at det kunne være en ulempe at haven  er fyldt med bede og blomster som trods alt skal vedligeholdes. Jeg har jo ikke kunne lægge skjul på at der er skvalderkål flere steder, for ukrudt er synligt her i haven indtil stauderne lukker bedene til.
Dronningen af Danmark
Men vi har fået at vide, at de nye ejere har nydt haven hver gang de var og se på huset og det glæder mig inderligt, at de ikke ser den som en begrænsning, og i sidste ende kan de jo nedlægge noget hvis det bliver for meget.
Louise Odier
At vi i år bliver begavet med en helt ekstrem fantastisk maj måned, er ubeskrivelig dejligt. Det er som om haven siger farvel til mig på sit allerhøjeste niveau. Roserne er de smukkeste ever! Ikke skyggen af lus eller andet utøj – hvis roser altid havde så smukke grønne blade uden at være sprøjtet med gift – ja så var jeg rosendyrker.
Rose de Rescht

Mange spørger mig om det gør ondt at skulle forlade min have, og ved I hvad?

Stanwell Perpetual
Jeg vælger at se fremad. Det var min ide at flytte og Flemming var med på den med det samme. Vi forlader et hus og en have som er på toppen og vi ser frem til alt det nye med forventning og stor glæde.
Fantin-Latour

15 Comments

 • Høneballehaven

  Tillykke med salget, hvor er det godt, når nu det var det, I ville.
  Jeg håber, I bliver glade for det nye, overtagelsen må ligge noget ud i fremtiden, I skal vel først have bygget.
  Det bliver spændende at komme i gang med det nye.

 • Nana

  Til lykke til jer – og til de nye ejere 🙂
  Det er sjovt at flytte og at begynde forfra. Nu kan I komme i gang med jeres nye hus og have. God fornøjelse med det!
  Kh Nana

 • Elna Slot

  Tillykke med handlen! Nu kan I for alvor se fremad og lægge planer for jeres nye sted. Når jeg ser dine smukke rosenbilleder, kan jeg da kun sige, at køberne er overordentlig heldige.
  Held og lykke med jeres nye sted!

  Hilsen Elna

 • Countryliv

  Tak Marie, dejlig hurtigt. Jeg føler med dem som har hus til salg i halve og hele år.
  Jeg prøver at lade skvalderkål blive, jeg får rigeligt med de tidsler og mælkebøtter som pryder hele den nye grund 🙂

 • Lisbeths Haveblog

  Tillykke – det gik vel nok hurtigt. Det er en dejlig have du har lavet, så det er godt, at de nye er glade for den. Det bliver spændende at følge, hvad du nu skal i gang med. Held og lykke.

  • Countryliv

   Tak Lisbeth, jeg tror i hvertfald at haven har været med til at sælge drømmen for de nye ejere.
   Jeg glæder mig meget til at begynde planlægningen af den nye have, den har selvfølgelig allerede form i mit hovede og det glæder jeg mig til at dele med jer 🙂

 • Frk. Anemone

  Tillykke med hussalget – det var dejligt at det gik så hurtigt – ja faktisk ekstremt hurtigt 🙂 De nye ejere har sikkert ikke kun valgt huset, men hele "pakken" og de må virkelig glæde sig til at flytte ind.
  Så dejligt at din have kvitterer med den skønneste maj – dejlige minder at tage med til næste station, hvor nye haveeventyr venter.

 • Fruens Flora

  Hei.
  Grattis med hussalget. Godt å være ferdig med det når dere hadde bestemt dere for å flytte. Blir spennende å se deres nye plass. God uke til deg.
  Hanne-Lise.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *