Blogtræf i Casa Rosen

Både flaget og stemningen var i top til blogtræffet hos Linda i Casa Rosen. Jeg tror at Linda har ligget vandret for der var simpelthen så fint allevegne ude og inde og sket ikke skyggen af den byggeplads som hun viste i et blogindlæg først på ugen.

Her et kik ind i den “gamle” have

Ja, haven og bloggen hedder jo ikke Casa Rosen for ingenting. Selvom jeg ikke har fanget så mange rosenbilleder, så bugner haven altså af roser og de så ud til at nyde godt af det skønne varme sommervejr vi har i år – alle roserne så flotte.

Stauderne står også superflot – her fra den nye have som Linda overtog for lidt over et år siden – en stor og flot Astrantia i forgrunden.
 Rose Chapeau de Napoleon – noget særpræget i knopperne.


Jeg tror at det i forgrunden er rosen Burgundy Ice, farven ligner i hvertfald – prøv lige at se hvor godt den passer med den klematis som den står sammen med.
Der er så mange hyggelige “Views” på langs og tværs i haven, som består af to kolonihavegrunde. Linda har på lidt over et år formået at skabe en smuk sammenhæng imellem sin gamle have (som jo ikke er så forfærdelig gammel endda) og nabogrunden som hun købte i vinteren 2016/17 – jeg husker ikke helt hvornår. 
Hele Casa Rosen historien kan læses på bloggen Casa Rosen

I mine øjne er Casa Rosen designet som nogle af de landbohaver, jeg husker fra min barndom. Rosenbede omkranset af lave hække i lavendel og buxbom og gangstier imellem så man kan betragte bedene fra alle sider og dermed rigtig spotte de mange specielle planter, som er valgt specifikt til at kunne være i en mindre have.

Jeg har desværre ikke taget billeder af de fine huse, drivhuse, pergolaer og terrasser som forbinder og skaber forskellige rum i haven. Linda har en særlig evne til at finde gamle vinduer, skabe, borde og småsager og bruge det i sine ombygninger – alt det må I se hos nogle af de andre bloggere som har skrevet om blogtræffet igår.
Baljen fyldt med roser og boblende vand er simpelthen så fin, og jeg undskylder at min finger absolut skulle ødelægge billedet 🙂
Tak fordi du samlede os i din dejlige have Linda – knus til dig og Alma herfra.

18 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *