Flytning og logistik

Om en måned kører flyttelæssene fra vores hjem igennem 38 år. Et læs kører til opbevaring et sted, et andet til Birkerød, hvor vi har lejet et rækkehus, som vi skal bo i imens vores nye hus bliver bygget og et læs kører jeg selv til planteopbevaring.

Det har været min store bekymring hvor og hvordan jeg skulle opbevare mine krukkeplanter i det næste halve år, hvor man må formode at vejret går over i kulde og frost.

Mange af mine venner og bekendte har været søde at tilbyde plads i deres haver, men det faktum at krukkerne og en del af planterne ikke er frostbestandige har bekymret mig, for så bliver det trods alt besværligt at håndtere. 
Men i denne uge gik det op for mig, at det ikke vil være vildt dyrt, at køre læsset på plantehotel. Der kan de stå på nogle paller og blive passet, indtil jeg igen har et sted til dem.

Jeg kan altså med ro i sindet og styr på logistikken nyde den sidste måned i haven.

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *