Buketter i et rent hus

Jeg prøver igen at komme igang med et indlæg. Det holder hårdt og der er flere årsager.

Jeg har været så træt af min fotobrowser og besluttede derfor at købe Photo Shop Elements som jeg brugte før i tiden. Derfor gik der noget tid med at importere billeder tilbage fra 2005 til Browseren og i mellemtiden blev det også besluttet at jeg skulle have en mere up-to-date computer og så gik der igen lidt tid med opsætning og installation

Jeg har endnu ikke helt besluttet mig mht redigering og beskæring af billederne, men nu kaster jeg mig altså ud i et indlæg.

Der er stor interesse og aktivitet omkring hussalget og det glæder vi os over, selvom det betyder at hus og have konstant skal stå parat med friske blomster i vaserne og nyklippet græs.

Vi har nærmest aldrig haft det så ryddet og rent i hele huset, men når jeg tænker nærmere over det, har vi jo også haft børn og hunde i huset siden 1987, det er først nu vi er os to igen, og der er jo grænser for hvor meget Flemming og jeg kan støve, drysse og rode.

Jeg nyder virkelig alle buketterne i huset og jeg plukker uhæmmet. Det er trods alt det sidste forår jeg har med denne have og det skal udnyttes at jeg har været flittig med at lægge forårsløg.

Narcisser, tulipaner, helleborus og konvaller fra det hvid-gul-grønne bed.
Jeg nyder stadig at arbejde i haven og der er rigeligt at tage fat på, for hvor har varmen sat gang i skvalderkål og alt det andet der skal luges bort. 
Jeg nyder at se de smukke bede og glæder mig over, at det jeg gerne ville med sammensætning af planter er lykkes. Jeg pusler om det hele uden vemod.
De gode gamle orange Appeldorn tulipaner får lov at stå for i år er der ikke noget der hedder forkerte farver i nogle af mine bede, det er faktisk meget befriende – haha.
Jeg glæder mig meget til at tage fat på det nye kapitel i den nye have og til at dele det med jer her på bloggen. Jeg går dog ikke igang med de rigtige planer, før vi har solgt og rykker ud her fra, men tro mig mit hovede er fyldt til bristepunktet med ideer som presser på for at blive afprøvet på papir.

19 Comments

 • Frk. Anemone

  Ja, det er jo aldrig så skidt at det ikke er godt for noget – man kan da sagtens tillade sig at nyde sit rene hus med buketter og det hele og de forkerte Appeldorn'er i det lyse bed 🙂 "Smiler".
  Det bliver sjovt at følge jer til nye græsgange.

 • Høneballehaven

  Hvor er det bare godt, at der er interesse for huset, jeg kender nogle, der har haft deres hus til salg over et år, ingen har endnu været at se det, det er trist. Jeres ligger nu nok også et mere interessant sted, det er vist nemmere at sælge på jeres kanter.
  Håber der snart er nogle, der vil købe.

  • Countryliv

   At have hus til salg i et år eller mere tør jeg sket ikke tænke på. Vi er heldige at ligge et sted, hvor der er tæt på skoven og ikke så langt til Rådhuspladsen, det faldt vi selv for i sin tid:-)

 • Fruens Flora

  Hei.
  Godt at det er stor interesse angående hussalg, og at du ikke føler vemod med å gå og stelle i hagen. Det er bare meg og mannen her hjemme, men støv blir det allikevel. Det blir spennende å følge deg videre. Fin uke til deg.
  Hanne-Lise.

  • Countryliv

   Hej Hanne-Lise, jo – støve kan jeg og min mand også:-) Vi er glade for at der er interesse for huset og håber at det går hurtigt med hussalget.
   Hilsen Lisbeth

 • Pondside

  Thank you for your lovely welcome back to my blog, Lisbeth. I was very surprised to read your last post and this one, and to learn that you are in the process of selling your house. I wish you all the best with the sale! It's a big thing, I know, but very exciting to think of building something new and planning a new garden. Here on Vancouver Island houses sell in days or a week or two. It is a new phenomenon! As you know, we sold Pondside nearly 4 years ago. I am still getting used to the new place, but am very happy to have made the move. Good luck!

 • Charlotte Neve Grün/ Hos Villa Fryd

  Skønt at man fornemmer der sker noget med huset.
  Syntes alle huse her i byen er blevet solgt den seneste måneder.
  Vi fik her 1/5 nye naboer i begge huse på vejen. De har stået til salg et år på nær 3 uger. Sjovt det har været begge to samtidig.
  Så smukke blomster. Jeg skal være bedre til at have blomster om foråret til pluk også……. Men man skal jo lære hele tiden.

  Knus og skøn tirsdag
  Charlotte

  • Countryliv

   Det var pudsigt som salget rykkede i husene på jeres vej. Pu-ha det er godt at jeg ikke ved hvor længe vores skal være til salg – ét år er laaang tid 🙂
   Knus

 • Anette Nielsen

  Skønt med meget aktivitet omkring jeres hus-til-salg. Og lækkert med så mange friske buketter. Det er første gang i år at jeg virkelig har kunnet plukke påskeklokker ind, tulipaner har jeg ikke så mange af, så det er altid kun en enkelt eller to til badeværelset der skal skiftes ud.
  Jeg syntes dine billeder er meget klare og rene, en fornøjelse at kigge på.
  Ved godt det ikke kan sammenlignes, men du ved sidste år havde vi en periode uden hund, aldrig har vores hjem været så rent-men vil nu hellere skidtet, det har vi også fået igen i;-)
  Fortsat masser af god vind med hussalget.
  Solskinds hilsner og knus Anette

  • Countryliv

   Tak Anette. Det er så underligt som man kan bande over hundehår og poter for simpelthen at savne det inderligt:-) Dog passer det perfekt, at vi lige pt. ikke har nogle af delene, men du kan tro at vi skal have hund igen.

 • Lisbeths Haveblog

  God fornøjelse med teknikken… 🙂
  Og et stort held og lykke med hussalget, jeg håber for jer, at der snart er nogen, der køber det. Imens er det klogt at nyde havens blomster og lave buketter 🙂

 • Sussi.Sussinghurst

  Det er flot at du stadigvæk har lyst til havearbejdet, jeg ville tro at man mistede lysten når man alligevel ikke skal bo der mere. Tiden kommer jo også snart til at vi skal sælge (altså ikke liiiige nu) – og jeg kan slet ikke sætte mig ind i, hvordan det bliver at skulle sige farvel til det hele, det var jo kun pløjemark da vi flyttede hertil. Men faktisk har jeg de allerede lidt som dig… der er egentlig ting der skal flyttes, men jeg tænker…. hmmmm er det nu umagen værd, lad det dog stå. Held og Lykke

  • Countryliv

   Tak Sussi 🙂 Jeg var ikke kar over at I påtænker at flytte fra jeres på et tidspunkt.
   Jeg tror at jeg forlængst var gået ned med stress hvis jeg ikke havde den mentale glæde over at gøre haveting. For mit vedkommende er havearbejdet noget som jeg "slapper af" med.
   Men jeg har ikke fyldt en masse krukker med jord og sommerblomster eller sået og priklet o.l.
   Jeg kan forstå, at I har skabt jeres helt fra pløjemarkstadiet. Vores er skabt ud fra en 30 år gammel have og forandret igennem alle årene, så selvfølgelig er det mit eget værk, men jeg føler mig 100% parat til at overdrage dette til andre og gå videre til noget nyt. Sådan har jeg aldrig haft det før, men andre omstændigheder og de tanker som det medførte satte gang i processen og da jeg opdagede at Flemming synes om ideen, blev det besluttet og er ikke fortrudt:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *