Vores hus er til salg!

Ja, hvem skulle tro, at jeg nogensinde skulle skrive om det? Jeg som elsker mit hjem og min have. Her har vi boet i 38 år.  
Men jeg har aldrig selv taget for givet, at vi skulle blive her til vi skulle bæres ud. Som årene gik, så det sådan ud, men pludselig opstod lysten til at ændre på tingene og vi skaber et lige så dejligt hjem og en lige så dejlig have et andet sted – vi glæder os meget.
Forleden dag skrev Nana om at gå i haven og gøre ting for sidste gang og jeg kunne så godt sætte mig ind i hendes følelser, for det gjorde jeg jo også.
Jeg var igang med at tømme drivhuset for planter, vaskede ruderne og fordelte planter på terrasse og i drivhus igen. Og det skal jeg ikke gøre her igen. Men vi ved jo ikke hvor længe et hussalg tager, så jeg nyder det rengjorte drivhus og har også plantet lidt tomatplanter, men det helt store så og priklehalløj har jeg droppet for i år.  

At gå og ordne drivhus og staudebede, er for mig en god måde at sige farvel til haven på. Jeg nyder pusleriet lige som jeg altid har gjort. Selvfølgelig er jeg også ved at overveje den nye have og da jeg har en enorm staudesamling her, er jeg også igang med staudedeling.
Det er sjovt som jeg ser på bedene med andre øjne nu, og jeg har egentlig svært ved at tro, at nye mennesker vil kunne begejstres lige så meget over en have med så mange blomsterbede, men så kan de heldigvis nedlægge som de lyster.
Vi har købt en grund ca. 30 km herfra og skal, så snart huset er solgt, bygge et nyt hus. Det bliver vildt spændende. 
Og jo, jeg skal 100% sikkert have et nyt drivhus og måske skal jeg også have et spejlbassin, men hvordan og hvornår, ja det må vi se, nu skal vi som sagt først have solgt!

26 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *