Grønt og skønt

Uha som tiden dog flyver afsted. December er allerede i fuld gang og jeg har været bagud med både adventskransebinding, julepyntning og dekorationer. Men det betyder ikke, at jeg har ligget på den lade side hvad inspiration angår. Jeg følger jo med i jeres indlæg om diverse julerier og jeg har faktisk også været ude i byen og hente inspiration.
 Glimt fra favoritbutikken De4årstider på Lyngby Hovedgade. Her er der rig mulighed for at købe sig fattig i lækre stedsegrønne planter, bundter af forskelligt pyntegrønt, kogler, lys, blomster og meget mere.
Noget af det hyggeligste jeg ved, er når juletræssælgerne slår deres stader op på gadehjørnerne i december, men der er forskel på juletræssælgere. Et af de bedste steder jeg kender – når nu man bor i storkøbenhavn – er på Femvejen i Gentofte kommune. Her er det også muligt at købe pyntegrønt af alle mulige forskellige slags og store bundter friskt gran ikke bare 2-3 små grene og der er også forskelligt mos og kogler til dem som ikke selv går i skoven for at hente den slags.
Jeg købte et kæmpe bundt Nobilisgran og nogle store klumper pudemos på Femvejen
Her er både købte og indsamlede materialer klar til brug
Så fik jeg gang i kranse og dekorationer
Hele søndagen stod jeg udendørs og hyggede mig
 
 Dekoration inspireret af Frk. iberis’ luftige stil – gid jeg kunne….., men den er faktisk sødere i virkeligheden end på dette billede.

Da jeg var færdig var det blevet for mørkt til at fotografere derfor er der ikke billeder af alt det grønne.
På fredag har jeg fri og ser mit hjem i dagslys – så skal jeg tage nogle flere billeder.

24 Comments

 • Pondside

  I'll try again – my first attempt at a comment was refused!
  It's good to be able to comment in 'real time' – I am home for the afternoon to cook for a dinner for this evening for my volunteer staff.
  It sounds like you had a great time shopping for greenery and inspiration. I love what you've done so far and look forward to seeing more. This is the best time of year!

 • TANTE GRØN

  Kære Lisbeth,

  har bare lyst til at udbryde et "Jeg vil være med!!", for det ser så hyggeligt og inspirerende ud med alt det skønne grønne….nam nam:o)

  Jeg synes det er lykkes endda rigtig godt for dig, at skabe en let og luftig stil i din lys-deko. Åh ja, den kære Iben hun er en kæmpe inspirator.

  Jeg er spændt på, hvad du har kreeret på juletræsformen med tøroasis i den smukke pokal??

  Hvor er det godt, at vi har deko`erne at kaste os over, nu hvor det er for koldt til at gå i haven. Mine gigtfingrer vil ihvertfald IKKE på havearbejde for tiden. Men sysle, det SKAL vi altså. Så har man det bedst her i vintermørket, ikke?

  Jeg glæder mig meget til at se flere billeder af dine jule-deko`er, søde Lisbeth:o) Disse billeder ser ihvertfald lovende og meget appetitvækkende ud.

  Hav en hyggelig december med masser af lys og magi.

  Knus fra gran-tanten

 • TANTE GRØN

  PS: Tror bestemt også at din yndlingsbutik er et farligt sted for pengepungen…uha uha!!! Din zink-kroneagtige skål/krukke stammer sikkert også fra dette fristende sted? Den er skøn:o)

  Juletræer på hyggelige enkle fødder og halmbukke på rad og række, så bliver det bare ikke mere skandinavisk, vel?

  Flere Grantante-knus

 • Hyacinth Bucket

  Kære Lisbeth…

  Det kan godt være du var bagud…men nu ser det ud til at du er forud for mange af os andre.
  Lækker mos du har der, savner altså grøntorvet her til jul. Med alt det skønne man bare skulle have med hjem til foretningen.
  det var altid en helt bestemt stemning der inde..:-)
  Glæder mig til at se dine kreationer..:-)

  Knuz fra Lisbeth i det stormfulde nord…

 • Helle

  Det kan da godt være du lige et split-sekund var bagud……men se nu her hvordan du giver den bag-(h)jul.
  Skønne ting du har fundet, at lege med ;o)
  Kh Helle

 • Madame

  Jeg får lyst til straks at gå i gang – hvor er det spændende at se, Lisbeth, og din skaberglæde smitter helt ud gennem skærmen. Jeg glæder mig til at se flere billeder!

 • Lone

  Hej søde Lisbeth.
  Sikke du har søndags-hygget. Jeg er pjattet med pudemos og glæder mig til du viser det endelige resultat af dit juleri.
  Hygge hygge.
  Kh Lone

 • bente

  Hej Lisbeth
  Skønne dekorationer du har fået lavet. Ja de 4 årstider er også een af mine faste butikker. Men 5-vejen kendte jeg ikke, så tak for tippet!

  Herlige billeder – tak for tip og inspiration.
  Hygge hejsa…

 • Landliggeren

  Den flyvende gris passer perfekt til din luftige dekoration a la Frk. Iberis 😉 og jeg er i øvrigt ikke i tvivl om, at dekorationen er flot live. Glæder mig til at se mere og lade mig inspirere.

  Ha´en rigtig god aften
  Birgitte

 • Hanne i haven

  Sikke en masse lækre sager, du har derude på dit bord. Det er jo lige så det kribler i ens fingrer 🙂
  Jeg synes din Iberis-dekoration ser flot ud også på billedet. Jeg glæder mig også til at se resten af dine kreationer i dagslys senere på ugen 🙂

 • Marianne

  Hold da op. Lisbeth, altså. Du kører jo derud af på den professionelle måde.

  Det har jeg slet ikke overskud til lige disse år men kan sagtens følge dig!

  Du er god til det!
  Knus og jule-på-vej-hygge!
  Fra
  Marianne
  Den Helbredende Have

 • Iben

  Lisbeth, den blev super sød, hvor er du sød at sige Iberis stil, men jeg er overhovedet ikke i tvivl om at du kan selv:)jeg glæder mig også meget til at se, hvad du mere finder på 🙂

  Iben

 • Nette

  Kære Lisbeth

  Du er meget langt foran mig. Jeg har ikke så meget som en julenisse eller grankogle endnu. Skal dog til det mest vidunderlige sted med min kundes kunder på lørdag og julehygge lidt samt fælde mit eget træ. De har også det skønneste julepynt til salg. Håndlavede superlækre ting. Arrangementet foregår i de mest eventyrlige omgivelser, så man helt tror, at man er sat 100 år tilbage i tiden. Kan se at mange af jer er juleflittige. Jeg må vist hellere se at komme i gang.

 • Frøken Anker

  Sidste weekend var vi i skoven og samle lav og gran ved vores sommerhus. Men der er endnu ikke blevet produceret noget af det.
  Men jeg kan se, jeg burde aflevere det ved dig 🙂

  Tak for din søde kommentar på min blog.

  Hav en dejlig 3.adventsweekend
  ♥ Birgitte

 • Frøken Solhat

  Åh Lisbeth…….det ser bare så hyggeligt ud med dekorationer, træer på fod og pyntegrønt én masse. Jeg ser frem til en lørdag med julehygge og gøren og laden i en forhåbentlig lidt mere vindstille have end de sidste par dage har budt ;0)

  Vi når det søde ;0)

  knus Dorthe

  • Google+

   Ekte Kjærlighet Stave Caster Dr. Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velhavende staver, Beskyttelsesformer, fruktbarhetstasting. Kontaktinfo
   (Email: templeofanswer@hotmail.co.uk
   Ring, Viber og whatsapp +2348155425481)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *