Pynt og pjat

Snart er det fredag igen og jeg fik aldrig postet billeder af mine dekorationer – men her er de endelig. Det er blevet til lette dekorationer og jeg har brugt grene med lav, grene med blomster, spansk mos, hortensia, husløg og masser af mos. Jeg har også bundet en fed krans i gran, men den fik jeg så ikke billede af, men det meste gran er brugt til udendørspynt.

Min adventskrans er altid en spinkel krans som ligger i vinduskarmen og inde i den står 4 bloklys. 
I år er kransen af blød ene og blomster fra Kejserbusken og lysene pyntet med jutegarn og små hængekors. 
I vasen er blomstrende grene fra kejserbusken og her hænger mine strikkede grise

Dekorationerne med lavgrene og spansk mos
Jeg elsker at binde kranse

Mine juletræer i flok
Pjank og pynt
I mit forrige indlæg bemærkede Tante Grøn min opsats med stativ og dette træ har jeg snart lavet i 10 år. Det er lavet efter en af mine bøger “Blomster til glæde” af Jane Nørgaard.
Uden på oasisen er sat et lag mos, jeg stifter det fast med jernkramper og så bruger man ellers alt-godt-fra-naturen, det limes på uden så meget overvejelse og så alligevel giver det det sjoveste resultat at vende barken med bagsiden ud nogle steder, brække lidt i koglerne så de ikke er ens o.s.v. 
I stativets hjørner er bundet grene som er noget længere end stativet og til sidst vikles jutegarn udenom hele molevitten og Voila!
Flemming har fotograferet op ad en væg, mit hjem er ikke så sterilt, ha, ha!

Nyt at se på på alle sider

Og lidt nærmere på.
Det har været en anderledes december her for Flemming har været 14 dage i Brasilien og det har lagt en dæmper på min lyst til at hive alt for meget julehalløj frem og her er kun få nisser i år. 
Men dekorationer kan jeg ikke undvære og tændte stearinlys hygger gevaldigt i decembermørket.
Forsat rigtig glædelig december til jer alle.

27 Comments

 • Høneballehaven

  Ja du er godt nok kreativ, det ser fantastisk ud. Flot stor vindueskarm du har, så kan du sagtens lave adventskransen på den måde, du gør. Så store er mine desværre ikke, så der er ingen adventskrans hos mig. Jeg kan godt lide, at du skriver, det ikke er så sterilt hos dig, hvorfor tror du jeg fotograferer min buketter på fryseren, hvor der er en hvid væg :o)

 • Marina

  Så fint. Da vi havde hus i Sverige lavede jeg også træer som dine, det kunne være jeg skulle begynde på det igen.

  Og så bliver jeg lige nød til at rose din smukke header. Gid vores jul blev lige så hvid i år.

 • Hanne i haven

  Hvor er det nogle skønne dekorationer du har lavet 🙂
  Jeg havde godt nok aldrig nogensinde troet at jeg ville forbinde lyserødt med jul. Men det gør jeg i år efter at jeg har fundet blogverdenen 🙂
  Jeg anede heller ikke at man kan tage Kejserbusk-grene ind. Hvor ser det skønt ud med dine lyserøde grise. Jeg må vist ud og klippe i min snart 🙂

 • CuginaK

  Note til mig selv: husk lige de der grise i Februar, måske tør jeg kaste mig over strikkeriet. Jeg er altså lyserød på hele kroppen over alle dine små grise…..På den anden side, jeg har pt. ingen kejserbusk, såh…(øv i øvrigt, men den gik ud).

  Jeg er ret vild med alle dine smukke dekorationer, præcis tilpas efter smag 🙂 Du har virkelig lige fundet det perfekte tone på julekuglerne. Og WAUW dit juletræ, det må jeg også se nærmere på. Kommer tid, kommer råd, ikke? For dit sidste lækre indlæg var helt smuttet for mig – det var også lækkert!

  kh Anne Mette

 • Frk. Anemone

  Hej Lisbeth, din kreative og flittige sjæl…:) Det ser fantastisk ud! Jeg er meget begejstret for din flotte og enkle adventskrans. Jeg vidste slet ikke at man kan få blomstrende kejserbuskgrene nu?

  … og dine juletræer. Wauw.
  For ikke at tale om de lyserøde grise. Nu har jeg gemt dette indlæg under mine "favoritter" – så kan det være at jeg skal lave en strikkeklub sammen med Anne Mette, for de grise er da ikke til at stå for 🙂

  Ulla

 • Nette

  Hej Lisbeth

  Hvor er du dyyyygtiiiig! Dejlige ting! Jeg er helt vild med grissebassen. Jeg har også en kejserbusk, men den har kun 2 forkølede blomster på lige nu. Den var blevet kæmpestor, så jeg klippede helt vildt (og forkert) i den i sommers. Måske jeg skulle forsøge at tage nogle grene ind og drive dem. Kan man virkelig det?

  Godt gået Lisbeth.

 • bente

  Jamen Lisbeth sikke nogle skønne dekorationer, du har begået. Kan se at du er vild med blød ene! Men mit favorit er absolut dit fine juletræ – meget spændende opstilling. Dejlig til inspiration så jeg suuuuuger til mig.

 • Pondside

  Your decorations are all so pretty – I love the look of nature brought indoors. Your little trees are very clever – I wonder if I could make one?
  Thank you for the lovely Christmas tour!

 • Madame

  Sikke nogle skønne ting du har lavet, Lisbeth! Din adventskrans og kransen af hortensiablomster er så enkle og alligevel så utroligt dekorative. Og så nød jeg dit winter wonderland i din header. Jeg har lige set et paradisæbletræ i blomst, men det er måske normalt for denne årstid – tænkte at man kunne bruge de små fine blomster, som du har brugt blomster fra kejserbusk.

 • Landliggeren

  Jeg er fuldstændig forelsket i de små lyserøde julegrise 🙂 og så ser de bare brandgodt ud sammen med kejserbuskens blomster.

  Jeg har ventet med længsel på dette indlæg, for jeg kan huske fra sidste år, at du laver nogle skønne ting. Og, det var bestemt værd at vente på 🙂

  Ha´en god adventsweekend
  Birgitte

 • Frøken Solhat

  ………fantastisk med julehygge Lisbeth. Det er nogle smukke dekorationer du har kreeret – du har håndelag i den retning søde ;0)

  …..og sterinlysene er ikke til at undvære i de mærke måneder – de er med til at trække os igennem mørket ;0)

  Nu siger du nok 14 dage i Brasilien……er det så her jeg skal blive misundelig – har han været heldig at sidde på lægterne til VM i håndbold???

  Knus Dorthe

 • Helle

  Sikke en masse skønne ting du har lavet – især flokken at små juletræer er jeg da helt forelsket i, hvis jeg kunne ville jeg tyvstjæle idéen.

  Kh Helle

 • TANTE GRØN

  Kære Fru Kreativ,

  tusind tak fordi vi måtte kigge med i julestuerne:o) Hvor er det nogle smukke deko` er, du har kreeret. Jeg elsker også det naturlige look uden alt for meget blingbling og larm. Jeg er totalt tosset med din Jane Nørgård-inspirerede juletræsopsats i den pragtfulde pokal. Liiiiige min smag. Jeg har også den bog liggende et eller andet sted og der er virkelig en masse skøn inspiration at hente.

  Uha, hvor skal vi hygge os når vi to engang skal være fejepiger hos Frk Iberis. Så går vi i skralderen efter lukketid og bruger alt opfejet til at lave deko`er af i nattens mulm og mørke, ikke?

  Hyg dig med juleforberedelserne i dit smukt pyntede hjem, søde Lisbeth.

 • Hyacinth Bucket

  Kære navnesøster..:-)

  Hvor er du altså kreativ…super fine dekorationer du har lavet.
  Ingen sne i vente bare gråt, diset og lidt regn her i nordjylland…så er det godt man kan lave julestemning indenfor..:-)

  Jeg ønsker dig og din familie en rigtig glædelig jul.

  Kram fra Lisbeth

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *