Flittige mig

Jeg knokler målrettet og har slet ikke tid til at skrive – jeg følger godt nok med i blogland, men nu skal jeg bare i bund i haven – myoser efter hosten har forhindret mig i at følge med mælkebøtter, skvalderkål, græskanter o.s.v., men jeg kommer efter det nu!
Regn og halvmørke gør at jeg ikke har billeder- for jeg er ude længe, men mon ikke det bliver sol en af dagene så jeg kan tage kameraet med ud??
I søndags regnede det i stride strømme, men iført regntøj og gummistøvler kom jeg støt og roligt gennem mit bed i baghaven som jeg har sommerblomster i og igår fik jeg e-n-d-e-l-i-g sået alt! Jeg håber, at varme i jorden gir frøene en god start så de kommer hurtigt igang.
Jeg glæder mig til at vise nye billeder en af dagene for det ser sørme godt ud derude hej så længe og god arbejdslyst!

2 Comments

 • Hyacinth Bucket

  Jeg er heller ikke færdig på nær endnu.
  Men varmen er kommet og med den influensa agtige fornemmelser i kroppen og slem hovedpine.
  Så det er ikke noget med at bukke sig ned i bed og luge.
  Typisk!
  Av det gør ellers ondt når man har hostet slemt,nu må du passe på. Også at gå ude i silende regn er vel nok ikke det bedste.

  Glæder mig til at se billeder af alt dit arbejde..:-o)

  Hej fra Lisbeth

 • Ninni

  OJ! Her er det en som har vært flittig ja! Gleder meg til nye bilder 🙂
  Ja, kanksje det er et knep jeg kan bruke, å knipe toppene av planter som skal bli høye go å gjøre dem kraftigere. Jeg kniper de som skal buske seg, men har ikke tenkt at jeg kan gjøre det med de som får 1 stilk. Takk for tips, det skal jeg huske neste år 🙂
  Ha en deilig sommerhelg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *