En rigtig forårsdag

Lidt nyt her fra haven en skøn, skøn, skøn solrig fredagsfridag. Jeg er igen igang med at køre resten af muldjorden på bedene. og det er lidt mere omstændigt nu hvor løgvæksterne er vokset godt til – så meget mere fordeling med hænderne for at jorden ikke skal havne oven i tulipanbladene.
Men jeg er ikke i tvivl om at planterne kan lide det. Når jeg kikker på de bede som fik champignonmuld for to uger siden strutter planterne af groglæde.

En lille krokus som endnu ikke er færdigblomstret – det går stærkt når varmen tager til.

Planterne i overvintringsteltet kan godt komme ud i drivhuset nu. Så snart den sidste muldjord er fordelt går jeg igang med det. Men jeg overvejer at lade teltet stå lidt endnu og så inde i det – men har ikke helt besluttet mig.
Idag kom der vand i betonkarret. Og jeg plantede en halv krans af stribet star omkring det langs kanten ved græsplænen. Da jeg var igang med at plante, kom jeg til at tænke på at det var synd for hundene som elsker at drikke vand der. De kan dog stadig nå vandet fra pigstensstien, så det går forhåbentlig.
Træerne i drivhuset kom ud i solskindsvarmen og ferskentræet som er fuld af knopper og blomster fik besøg af en lille bi. Træet er båret ind for natten for det ville være ærgerligt hvid frosten tog blomsterne.

Hvis du kikker godt efter kan du se juletræet som ligger i baggrunden midt på græsplanen.

22 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *