En fødselsdagshilsen med søde sommerminder

Mit første sommerminde stammer fra blogtouren 2012 (også kaldet kongeturen), hvor jeg sammen med Lone, Lene, Nette og Gro samt Tante grøn og syrenprinsen havde nogle fantastiske dage.

Jeg sender et stort TILLYKKE til Tante Grøn med en billedkavalkade fra bl.a. hendes eventyrlige have. Jeg håber at du får en helt igennem fantastisk dag – her skinner solen på smukkeste vis.

Lad jer ikke narre af de fredfyldte billeder for dagene var alt andet en fredelige – glæde, latter og begejstring flød i industrielle mængder.
Fra Mors tog vi alle inklusiv Tante Grøn og syrenprinsen til Haven i Hune, hvor vi overnattede. 
At gå i Anne Justs have ved midnatstid var ganske særligt.

Jeg har skrevet om Anne Justs Have HER efter mit første besøg i 2011.
Via Tante grøn var vi inviteret inden for lågerne hos Claus Dalby i Risskov og fik rundvisning af mesteren selv. Selvom man dagligt kan følge livets gang i haven på Claus Dalbys blog og i flere af hans bøger, er det meget overvældende at opleve haven i virkeligheden.
Jeg tog ikke så mange billeder, men brugte tiden på at nyde den i virkeligheden.
Fra Risskov skiltes vi og Tante Grøn og syrenprinsen vendte tilbage til Mors og vi 5 fra sjælland kørte mod Ebeltoft til Garden Party hos Kjeld Slot. 
Mine billeder yder ikke Ellipsehaverne særlig retfærdighed, men det Garden Party var så stor en succes og der var mennesker overalt og det var umuligt at tage billeder uden at der stak et hovede eller en arm, en skulder eller et ben frem.
Ud over de ovennævnte haver nåede vi også at besøge Heides planteskole og fik særlig rundvisning af syrenprinsen.

Heides smukke spejlbassinner
Nye oplevelser venter i sommeren 2013 og jeg glæder mig.

24 Comments

 • Madame

  Dine billeder er vidunderligt smukke, Lisbeth – sikke en spændende tur! Man bliver jo nærmest ordløs … Jeg ville gerne opleve at gå i Anne Justs have ved midnatstid.

 • Frk. Anemone

  Stort tillykke til søde Tante Grøn, som jeg jo ikke kender personligt, men alligevel synes at kende en lille bitte smule fra alle hendes finurlige og skønne kommentarer på nogle af bloggene. En smuk kavalkade fra hendes vidunderlige have er virkelig et personligt fødselsdagskort til hende og jeg nød bestemt også gensynet fra jeres kongetur 2012.

  knus fra Ulla

 • Nette

  HURRA for Tante Grøn og HURRA for din fine collage Lisbeth!

  Det er et dejligt gensyn af en helt igennem skøn tur. Det er morsomt at se, hvor forskellige billeder vi alle har taget af de samme haver. Også jeg glemmer ofte mit lille sigt-og-skyd kamera i lommen, når jeg måbende kigger på de skønne pletter, vi har været så heldige at være inviteret til at besøge.

  Jeg glæder mig meget til den kommende sommer, hvor vi igen skal på langfart :0)

 • Anonym

  Hej Lisbeth

  Rigtig flot billedkavalkade du har lavet om vores fødselsdagsbarns have, den kan du være rigtig stolt af.
  Vi håber at solen er stået op på Mors og at hun får en rigtig god dag.
  De andre billeder fra jeres tur er også rigtig fine og jeg forstå godt at i glæder jer til I skal på tur igen til sommer, det må være en kanonoplevelse at kunne tage på sådan en tur med andre "Havetosser".
  Rigtig god dag.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

 • Lone

  IIIIHHHHH dejlige billeder fra en skøn sommer søde Lisbeth…
  og det tyder på at det kære fødselsdagsbarn er med på flere have-løjer i 2013 🙂 JUBBBIIII

 • Hyacinth Bucket

  Super flotte billeder fra alle haver..:-)
  Og stort tillykke til tante Grøn..:-)
  Hendes have er jo en eventyrhave, hun må altså snart have sig en blog.
  Jeg har 2 gange været inviteret til Claus men måtte melde afbud begge gange desværre.
  Dejligt at I piger kunne lave sådan en hyggelig tur sammen..:-)

  Rigtig godt nytår til dig og familien kære navnesøster..:-)

  Knus fra Lisbeth

 • TANTE GRØN

  Jamen kære søde Lisbeth,

  sikke en dejlig overraskelse du har kreeret i dagens anledning. Hvis der er noget I tour-tøzer er gode til, så er det overraskelser:o) <3 Som Frk. Anemone så rigtigt skriver, så er det et meget personligt fødselsdagskort og sådan en rørende gestus, gør virkelig een varm om hjertet. Mange tusind tak for de søde og venlige lykønskninger fra dig og dine læsere.

  Jeg nød/nyder dine billedkavalkader i fulde drag:o) Hvor er det tiltrængt at se blomsterbilleder og masser af kulører i disse farveløse vintertider. Kommer pludselig til at længes helt tosset efter at haven igen kommer til at bugne af blomster. Heldigvis har jeg idag fået nogle rigtig smukke fødselsdagsbuketter, som jeg kan trøste mig med. Dem skal der holdes liv i så længe som overhovedet muligt. Blomster er bare uundværlige….kort og godt!

  Ja, sikke et dejligt sommertogt vi havde. Det er virkelig gode sommerminder at tænke tilbage på, på en råkold decemberaften, hvor sneen ligeså stille er begyndt at drysse ned udenfor. Din billedkavalkade giver jo varme helt ned i stortåen og får næsten månelyset til at virke som solskin:o)

  Når jeg ser dine creme-sartgule billeder fra vores have, er der et eller andet, der siger mig, at jeg vist havde lovet dig nogle frø fra den sjove hvide starut på sidste billede? Jeg mener den hedder noget med "Seline" et eller andet. Er det ikke rigtigt? Jeg havde totalt svedt det ud. Min hukommelse er så elendig, – jeg distræte kvindemenneske skriver ellers alt op på sedler, men det hjælper jo ikke rigtig noget, når sedlerne så efterfølgende bliver væk for mig!!!!! Jeg HAR frø liggende, så sig lige til, hvis det ER den blomst, der var tale om?

  Igen af hele hjertet tak for en pragtfuld overraskelse fyldt med dejlige minder.

  Taknemlige og overvældede knus

  • Countryliv

   Kære Tante Grøn
   Nu begynder jeg også at savne haven og blomsterne selvom jeg er ret god til at indstille mig på vinter. Det er dog noget nemmere når der er sne overalt.
   Hvis du har frø af den hvide starut er jeg meget gerne aftager af nogle ellers har Nette nedenfor opstøvet det fulde navn Silene Fimbriata og jeg ser at Plant World Seeds har masser af de skønne Seliner for der er flere typer som jeg så hos både dig og Claus og blev forelsket i (surpriiiiceeee) ;o)
   Din hukommelse er tilgivet – jeg kender det alt for godt – ja også de med sedlerne;)
   Det er nogle gode dage her efter jul, hvor jeg som så mange andre også er begyndt at læse frøkataloger.
   Hyg dig
   Knus

 • Hanne i haven

  Et forsinket men STORT tillykke til dig, Tante Grøn. Jeg håber at du havde en pragtful dag. Du er en kæmpe del af Blogland for mig, og det på trods af at du ikke selv har en blog. Det synes jeg virkelig viser, hvor vi nyder dine søde kommentarer rundt omkring 🙂
  Og tusind tak til dig Lisbeth, for de dejlige billeder. Ah forår, kom snart kom snart.

  • Nette

   Ved ikke om du har været inde og kigge på alle de mange Silene, som Plant World Seeds har!? Det er forfærdeligt så mange dejlige der er. Jeg kan så godt lidt gruppens lidt underdrevne udtryk. De udemærker sig vist ved en fin diskret charme. Suk. Jeg har jo ikke mere plads. Den hvide må jeg finde plads til, men SÅ er det slut…… med mindre de kan stå i krukke selvfølgelig :0)

  • Countryliv

   Jo da du skrev navnet på den hvide starut gik jeg ind og sonderet Plant World seeds og skal helt sikkert også have nogle af de pink dagpragtstjerner som vi så hos Jytte og de dobbelte hos CD.
   Fordelen ved de hvide er at de fylder mest oppe i luften så vidt jeg husker, så du har helt sikkert plads til dem:)

 • Havehyrden

  det var lige hvad jeg trængte til. En omgang sommer, om end kun på bloggen. Nu har jeg jo været i vinter wunderland i et stykke tid og nu længes jeg efter varme og smukke farver. Her i Nordsverige er alt hvidt 😉 Godt nytår

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *