Dagen før dagen før dagen

Inspireret af Anita besøgte jeg Munkhus.com Blomster & binderi da jeg var i nærheden af Tureby den 3. søndag i advent. Langt ude i skoven ligger et vidunderligt univers og denne sneklædte søndag eftermiddag var stemningen som i Aladdins hule – og jeg havde den næsten for mig selv. Skøn, skøn stemning og mellem alle de fortryllende ting blev jeg så glad. Derudover vil jeg tilføje at de skønne julekugler, kogler, smukt farvede valnødder og agern er tilgængelige i pris for almindelige dødelige.

Jeg blev inspireret og har lavet lidt dekorationer her dagen før dagen før dagen:
Som afløser for kalenderlyset som er ved at være brændt ned har jeg i opsatsen sat en slankt sterinlys i ler og kantet forneden med lærkekogler hjembragt fra skoven.

I en anden opsats har jeg stukket en gren fra troldhassel ned i ler og dækket overkanten med mos. På grenene har jeg hængt frkiberis meget smukke håndlavede til- og fra- kort. Jeg er fuldstændig benovet over Ibens skønne fugle og har også købt hendes julekort og pyntet med andre steder i huset.

I år nåede jeg ikke at lave mostræer, men jeg har bundet nogle ris fra min gyvel til en lang “pisk” og stukket på en speciel jernfod som jeg har købt for mange år siden.

(Tv) de to gyveltræer (th) lidt hængepynt i døråbningen købt hos Munkhus
Dette bilver vidst mit sidste indlæg inden julefreden sænker sig over mit hjem og
jeg ønsker jer alle en rigtig glædelig jul
nyd den allesammen.

22 Comments

 • Hyacinth Bucket

  Ser lækkert ud det sted du har besøgt og altid dejligt at få en masse inspiration med hjem..:-)
  Det ser så flot ud med dine egne dekorationer..og dine fine lyshus er på plads kan jeg se.
  Kære navnesøster, jeg ønsker dig og familien en dejlig og afslappet jul med masser af hygge.

  Kæmpe juleknus fra Lisbeth

 • Jette

  Godaften Lisbeth.Lækkert sted du har besøgt.Og hvor ser der dejligt ud i din store vindueskarm,med smukke dekorationer.
  også en rigtig god jul til dig og din familie. Mange juleknus Jette

 • Lone

  Kære Lisbeth,
  Sikke en skøn julestemning der er hos dig.
  Tak for dine mange søde besøg hos mig – dem sætter jeg stor pris på.

  Og tak for kigget hos dig her lige inden vi går ind i julen 🙂

  Glædelig jul til dig og dine,
  Lone

 • Frøken Solhat

  Åh så smukt og hyggeligt der er hos dig Lisbeth. Den hyggelioge Julestemningen kommer snigende. Munkhus ser fantastisk ud – dejligt med sådanne steder hvor man kan hente inspiration og købe lidt ekstra jul med hjem.

  Jeg vil ønske dig og dine en helt fantastisk dejlig jul

  Knus Dorthe

 • Madame

  Kære Lisbeth, det er en fryd at se dit julepyntede hjem. Tak for tippet om Munkhus, som jeg må opleve en dag, når jeg er på Køge-egnen. Rigtig glædelig jul til dig og din familie.

 • Lene

  Jeg må se at få besøgt Munkhus – det ser ud til at være et sted, hvor man kan hente dejlig inspiration. Skønne ting, du har fået lavet, Lisbeth.
  Du og din familie ønskes en rigtig glædelig jul. Jeg glæder mig til vores ture til næste år 🙂
  Knus
  Lene

 • Linda

  Å sånn et herlig sted du har vært:) jeg vil takke deg for en hyggelig julehilsen hos meg:) Jeg har hatt et nytt prosjekt i høst som har tatt mye av min tid, men forhåpentligvis lønner det seg og jeg får tiden tilbake utover våren:) SÅ det har vært stille i mitt bloggeliv… Jeg håper alt er vel med deg og dine og vil ønske dere en masse god jul:) Vi blogges plutselig igjen:) Juleklem fra meg

 • TANTE GRØN

  Kære Lisbeth.

  Tusind tak for den dejlige og stemningsfulde tur til Munkhus. Det ligner jo et rent juleeventyr. Og hvor er det en flot og stilfuld juleopstilling, du selv har kreeret foran det smukke sprossede vindue.
  Du har virkelig evner i den retning……også i den retning:o)

  Med et tusind tak for hyggelige stunder sammen i året der lakker mod enden, vil jeg hermed ønske dig og alle dine kære en rigtig glædelig jul samt et lyst, lykkeligt og blomsterigt nytår.

  Mange snevejrsknus og varme hilsner fra Mors

 • Diana`s

  hej Lisbeth ..jeg fik slet ikke takket for dit tip forleden ,da jeg havde problemer vedr min pc, og at bligge logget på , eller nærmere ikke at blive…nu står jeg logget på hele tiden , og det fungere, troede da at man skulle logge af , lige som så andre ting,,???
  Hvor ser det spændende ud fra Munkholm…øv at jeg har så langt…
  Hvor er det fint og enkelt som du har pyntet,,og de smukke kort fra Iben , de er da fantastiske…Er de trykte , eller er hver enkelt tegnet…???.
  Kh Diana

 • Landliggeren

  Åhhh, ja det sted står også på min liste efter at have læst Anitas indlæg. Meget inspirerende! Og, ja, i år står den – som hos dig – på lys og let jul. Jeg har stadig ikke fået strikket de grise og nu minder du mig om det igen :-), men det skal nok ske en dag :-).

  Rigtig glædelig jul til dig og dine, Lisbeth
  Birgitte

 • Bente

  Søde Lisbeth
  Du forstår da at bringe juleglæden frem her på matriklen.

  Jeg blev simpelthen så rørt over, at se, hvad der lå i min postkasse her til aften, da vi kom hjem!
  De to sødeste julegrise en julegrisprinsesse og en julegrisprins. Jeg glæder mig til at vise dem til mine små børnebørn 2. Juledag!

  Tusind tak for en dejlig overraskelse. Tak for gode tip om dekorationer, som jeg har taget til mig, det fine kort der var vedhæftet er adopteret til næste jul!
  En rigtig dejlig jul til dig og dine!

  • Countryliv

   Kære Bente
   Du nævnte mine lyserøde grise i forrige indlæg og selvfølgelig har det plads fremme mellem min julepynt – og du fortjente et par. jeg glemmer ikke kassen med forskellige planter som jeg fandt på min trappesten i foråret og jeg glæder mig over at have bl.a. lærkesporer i haven til foråret:))

 • Min Grønne Verden

  Kære Lisbeth
  Hvor det glæder mig, at jeg fik inspireret dig til en tur forbi Munkhus – og dejligt at du fik taget nogle bedre billeder end jeg, for jeg kan kun tilslutte mig – det er et fortryllende sted som fortjener god omtale.
  Hvor har du fået fremtryllet mange fine dekorationer samt pynt til jul, det ser dejligt ud.
  Jeg glæder mig til at følge dig her på bloggen også i 2013 og håber på at vi støder på hinanden IRL i løbet af året.
  Julehilsen
  Anita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *