Årskavalkade og godt nytår

Mit haveår 2012 bød på mange dejlige haveoplevelser både hjemme, ude i dette land og i udlandet.
Jeg har mødt flere af jer IRL til træf i Den geografiske have i Kolding, til Garden Party i Ebeltoft og 
En af de oplevelser jeg glad tænker tilbage på, var da jeg lettere anspændt åbnede haven i den sidste weekend i juni – for at opdage at det godt nok var grænseoverskridende, men endnu en gang fik jeg bekræftet, at havefolk er åbne, interesserede og glade for at snakke om havepassionen. Knap 60 mennesker – strømmede ind i haven med positivt sind og snakken gik så jeg var helt ør da jeg lukkede igen søndag aften. 
Til jer der opmuntrede mig til at deltage i Havefestivalen, til jer der kikkede forbi i haven IRL og til jer der efterfølgende bakkede op med kommentarer om det her på bloggen – siger jeg tusind tak.

Med denne collage over 2012 vil jeg ønske jer alle et rigtig godt nytår og glæde mig til at følge jer i 2013.

Tusind tak fordi I følger med her og for jeres kommentarer, ideer og gode råd, det glæder mig usigeligt.

Se flere årskavalkader hos Eviglade HER

25 Comments

 • Bente

  Et godt nytår til Lisbeth og tak for mine to små grisebasser, som blev en succes hos mine børnebørn, også!
  En smuk kavalkade af året i glimt. Tak for mange gode tip i året der er snart er gået!

 • Jette

  Godaften Lisbeth.Ja! jeg var jo en af dem der besøgte din dejlige have i sommer.Og det var da også første gang at jeg sådan lige besøgte en jeg aldrig havde mødt før.Men som du skriver,så har man jo interessen for haven til fældes.Dejlig collage fra 2012 du viser.Har også siddet i flere timer for at finde billeder til kavalkaden for det gamle år.Dejligt at have mødt dig,og håber vi ses i det nye år.Knus Jette

 • Trines Hus og Hage

  Å, wow, så mange skjønne bilder av det som vokser og gror. I innlegget under også, så mye flott å se. Har besøkt Haven i Hune to ganger, og det har vært en opplevelse begge ganger. Heldig du som har fått vært i Claus Dalbys hage også.

  Et riktig godt nytt år til deg, et godt bloggår og et godt hageår ønskes også. 🙂

  Klem Trine

 • EVA

  Hej Lisbeth

  Godt nytår til dig også. Dejligt du er med i kavalkaden. Jeg håber du åbner havelågen igen, så vil jeg elske at komme ind og kigge på din smukke have.
  Har overvejet at åbne havelågen men tror bare folk bliver skuffede.

  Hej fra
  Eva

 • Madame

  Sikke en vidunderlig billedcollage!
  Rigtig godt nytår, Lisbeth, og tak for mange dejlige oplevelser på din blog og for rundvisningen IRL i din have under havefestivalen.

 • Landliggeren

  Kære Lisbeth

  Det har været en fornøjelse at følge dig i 2012 og jeg har stadig billederne af din have siddende på nethinden. Ikke mindst hjørnet ved spejlbassinet og hvor hyggeligt det var at sidde der og sludre med dig.

  Rigtig godt nytår til dig og dine
  Tak for alle "samtalerne" og inspirationen i det forgangne
  /Birgitte

 • Nana, Drømmehaven

  Skønne billeder! Som jeg allerede har skrevet til nogle af de andre: Jeg håber at jeg kan være med til kavalkade næste år. Lige nu har jeg slet ikke billeder nok … Og så håber jeg også at møde nogle af jer i den virkelig verden i det nye år! Indtil videre har det været sjovt at være med i den virtuelle verden. Tak for de mange fine indslag jeg har set hos dig!

 • Katinka Raabymagle

  Kære Lisbeth.

  Et rigtigt skønt nytår ønsker jeg til dig og dine!
  Skønne fotos som altid. Glæder mig til at se hvad du viser til næste år:0)…og måske vi ses – man ved jo aldrig:0)

  Mange varme hilsner fra
  Katinka

 • Lone

  Dejlige tilbageblik på din skønne have Lisbeth 🙂
  Ja det var noget af en spændende oplevelse at holde åben have.
  1000 tak for dejligt selskab i 2012…Rigtig godt og lykkebringende nytår til dig og dine.
  Glææææder mig til vi ses i det nye år.
  Knus Lone

 • Lene

  Kære Lisbeth,
  Hvor er det en dejlig kavalkade du har lavet fra 2012. Ih, hvor jeg glæder mig til vores nye ture i 2013 – det bliver helt sikkert lige så hyggeligt, som de andre ture har været.
  Rigtig godt nytår til dig og familien.
  Knus
  Lene

 • Min Grønne Verden

  Kære Lisbeth
  FLOT kavalkade du har lavet, jeg glæder mig til at følge dig her på bloggen også i 2013.
  Selv om jeg havde planlagt at besøge dig ifbm havefestivalen nåede jeg det desværre ikke, så derfor håber jeg meget på, at du åbner havelågen igen nogle dage i 2013 – for så vil jeg kigge forbi !
  Det har været rigtig dejligt at møde dig IRL og jeg håber derfor også vi mødes i 2013.
  Godt nytår
  Have hilsen
  Anita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *