COUNTRYLIV FLYTTER

10 ÅR MED BLOGSPOT
I år er det 10 år siden jeg begyndte at blogge på blogspot.com. Jeg har været helt OK glad for blogger, men jeg har i nogle år ønsket at få flere muligheder samt plads til egne tilpasninger og nu er det endelig lykkedes at overføre hele molevitten til WordPress.
NY BLOGADRESSE
Dette betyder at fremtidige indlæg udelukkende vil udkomme på adressen COUNTRYLIV.dk så, hvis I vil linke til min blog, bedes I rette linket ved at følge det og kopiere det ind i jeres.
LINKLISTE
Det betyder også at jeg opretter min linkliste påny. Her på bloggen er den meget meget lang, men nu beder jeg jer om at skrive i kommentarfeltet hvis I vil i min linkliste. Flere af jer ender deri automatisk, fordi jeg følger med hos jer, men skriv alligevel et hip.

Og når vi nu er ved det med at skrive, så skylder jeg at fortælle, at jeg faktisk HAR kommenteret løbende hos jer, men flere gange er min kommentar ikke udgivet. Jeg har fundet ud af at jeg pt. ikke kan kommentere på blogspot via min Browser Safari – heller ikke her på min egen blog. Men jeg er ved at vænne mig selv til at bruge Crome for der virker det.

Tak for snart 10 år her på Blogger, om få dage finder du alle 10 år på
men du kan allerede nu rette dit link til min blog
Vi ses 🙂

6 Comments

 • Lisbeths Haveblog

  Kan du flytte hele bloggen?
  Det er en stor ting, uanset hvad, at skifte udbyder. Jeg er glad for WordPress, så det håber jeg også, du bliver.
  Jeg vil gerne på din liste. Tak fordi du vil linke 🙂
  Kh Lisbeth

  • admin

   Ja, det ser ud til at være gået fint med at flytte det hele.
   Det er en stor ting og jeg er jo først begyndt at lære lidt om WP, men jeg tror at jeg bliver glad for det 🙂

 • Nana Hecquet

  Til lykke med din nye blog, Lisbeth! – Eller din nye platform, for bloggen er jo stadig Countryliv, heldigvis 🙂 Den ser allerede lækker ud!
  Jeg er selv meget glad for WordPress. Jeg bruger bare et gratis tema, som jeg har rettet en anelse i, og alligevel føler jeg, at der er mange muligheder. Jeg er ikke ekspert, men jeg har blogget på WP i over 2 år, og du er meget velkommen til at spørge, hvis der er noget, der driller. Hvis jeg kan svare, gør jeg det med glæde.
  Fortsat god fornøjelse!

  • Lisbeth

   Tusind tak Nana!
   Og tak for tilbudet, jeg vil ikke holde mig tilbage med spørgsmål – som sædvanlig vil jeg nærmest sige, for du har allerede hjulpet mig med flere ting og ikke mindst fund af Westieopdrætter 🙂
   Jeg bruger ofte din blog til opslag, hvilket jeg vidst har fortalt dig og nu skeler jeg til din opbygning mit. sider og kategorier, så jeg er meget glad for dit tilbud 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *