BLOG IN PROGRESS

Da jeg først kom igang blev det rigtig sjovt – og nu forsøger jeg mig så med at skrive mit første indlæg i WordPress.

Jeg sad hele dagen igår og prøvede at sætte layoutet op og synes egentlig at jeg er godt på vej, men er bestemt ikke færdig endnu. Holdop hvor er det svært at slippe. Jeg er lidt af en nørd forstået på den måde, at jeg kan forsvinde helt ind i et emne, når jeg først går igang. Jeg kan imidlertid gå rigtig meget rundt og drikke rigtig meget kaffe, inden jeg kaster mig ud i noget nyt.

Målet med at flytte bloggen er at blogge mere og bruge den aktivt, men jeg må selvfølgelig passe på at jeg ikke lover for meget, for som jeg også skrev i min Årskavalkade, så griber jeg enhver mulighed for at være sammen med mit barnebarn.

Jeg håber også at det bliver muligt at udnytte mange af de indlæg jeg har skrevet igennem årene ved hjælp af Kategorier og Tags, for hvis jeg selv skal sige det, findes her nogle nyttige indlæg om havedyrkning.

Januar i køkkenhaven

Jeg håber at I vil opleve en blog som ikke bare er pænere, men som også er kan bruges til opslag. Lige nu er her ikke meget at slå op efter, for jeg mangler den strukturering og der er lige et stykke vej dertil.

9 Comments

 • Madame

  Jeg kan godt forstå, du er blevet bidt af alt det nye, der skal udforskes og af at vælge design osv. på din nye blog. Det må være sjovt at prøve sig frem og undersøge forskellige muligheder. Jeg glæder mig til at følge din nye blog 🙂

 • Aase Godtfredsen

  Det ser rigtig fint ud på din nye blog. Jeg forsøgte mig med WordPress i efteråret, men endte med at kaste håndklædet i ringen, selvom jeg arbejder i systemet til daglig. Så jeg er fuld af respekt for dig!

  • Lisbeth

   Jeg er glad for de muligheder WP giver mig her og så har jeg heldigvis lidt tid nu sådan at jeg kan sidde med det i længere tid, det hjælper på indlæringen 🙂

 • Esther Skjøde

  Jeg havde WP i starten af min blogkarriere og den var sjov at lege med…den gang var den dog noget besværlig at danse med, når man selv ville bestemme farver etc….Jeg fik en veninde til at lave css-filer til mig…men det blev noget rod efterhånden, så jeg flyttede over på blogger, hvor jeg (næsten) kan få bloggen til at se ud, som jeg ønsker det, med blot få klik. Jeg er dog dødtræt af ikke at kunne ændre/slette nogle af mine etiketter – det kunne jeg i WP:
  Fortsat god fornøjelse med det nye “legetøj”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *