Buketter

At være selvforsynende med buketter er noget af det bedste jeg ved og nu går sæsonen for alvor igang.
Her er 2 slags pæoner (jeg skal nok afholde mig fra navne, men blandt de viste er samme slags som på det nederste billede i mit forrige indlæg – farven er meget meget lysere nu) i buketten er også Astrantia ‘Bloody Mary’ og Alchemilla mollis.

 

Roserne er også kommet rigtig godt igang med blomstring her er en lille buket med Rose de Recht, Reine des Violettes, Louise Odier og Jauques Cartier, Geranium Rose Clair og så igen den uundværlige Alchemilla mollis

Rigtig god Pinsedag til jer alle.

17 Comments

 • Karin

  Nej, hvor er dine buketter flotte, Lisbeth.

  Her i huset kan "vi" stave til orkidé, men nu kan jeg da stave til det i 6 farver så at sige, så det går vist nok fremad.

  😉

 • Susanne

  Det er rigtig dejligt, at kunne tage buketter ind hen over sommeren. Og når det bliver til så smukke buketter, som du viser, så er det ekstra dejligt.

  Det er flot, at du allerede har så mange roser, som blomstrer 🙂

 • Mettes Have

  Sikke smukke buketter.
  Jeg synes også det er en stor glæde at hente ind fra haven. Blomsterbuketterne kan laves i utallige former og farver alt efter dagens humør – og lige så mange man lyster 😉

 • Pondside

  There's no holiday here for us – back to work for me in the morning! I think I'll go around and see what I can take to the office with me – not a bouquet as luxurious as yours, but there are lilacs and poppies and a few cornflowers to pick. The roses are only just now in bud, but I have hopes for a rose bouquet in a week or two.

 • Diana`s

  hej lisbeth..
  ja der er næsten intet der kan slå en have buket..det er skønt at kunne gå ud og klippe her og der..jeg har selv lige købt en hvid astrantia, men kan da se at jeg bliver nødt til at få fat i en mørk rød som din..hvor er den fin. ha en ´dejlig dag ..Diana :0)

 • Madame

  Sikke nogle fantastiske billeder, Lisbeth! Da jeg var på frilandsmuseet i går, så jeg pæoner som dine – kæmpestore, lyserøde skønheder. Dine billeder ligner mine vidunderlige kunstkort fra Jane Packer.
  God 2. pinsedag til dig!

 • Gro

  Skønne buketter!!!! Jeg var da ellers overbevidst om at det var stjerneskærm `hadspen blood` der er i buketten.
  Jeg bestemte mig til at plukke alle mine hadspen blood i går aftes, fordi jeg er bange for at alle mine andre stjerneskærm bliver mørke. De kom i en buket med Loddenløvefod, citronmelisse og oregano 😀
  Rigtig god pinse mandag Gro

 • Frøken Solhat

  Hvor er de smukke Lisbeth…..og man kan ikke få for mange af sådanne sommebuketter :0)

  Mine stjerneskærm er også sprunget ud og de er smukke som du bruger dem der i mellem pæoner :0)

  Knus Dorthe

 • Mette - Villa Landly

  Hvor skønt med egne buketter – jeg nænner bare ikke at hapse noget i min have, mon ikke det er fordi, alt findes i meget lille målestok. Jeg må tilstå, er der med lidt misundelse, jeg kigger på dine skønne buketter.

  Knus
  Mette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *