Advent og sne udenfor

Jeg nåede slet ikke at pynte med grønt udenfor inden et tykt lag sne lagde sig over alt.
Jeg venter altid med at klippe buxbom hækken i baghaven til denne årstid for dermed at slå to fluer med et smæk – nemlig at hækken bliver klippet og jeg får masser af grønt til at stikke i potterne.
Men okay – lige nu er der ingen der kan se at det er afblomstrede Chrysantemum der står i potterne foran hoveddøren, men det ser da hyggeligt ud alligevel.
Det tykke snelag skal rystes af hækken inden det fryser fast og tynger grenene endnu mere mod jorden.

De sidste par måneder har jeg syet en del ting til den julestue som min søster og jeg holdt i sidste weekend. Det var rigtig hyggeligt og vi havde rykind fra om formiddagen af familie, veninder og deres veninder og der blev handlet, drukket kaffe, snakket og grinet.
Blandt andet lavede jeg en serie med temaet “Dejlig er den himmelblå”, som jeg var rigtig glad for og som også var ret populær. Serien bestod af sofapuder, billedtæpper, julekalender og glasbrikker. Det er glimt af disse ting som du kan se på billedet nedenfor.

Ud over syede ting havde jeg også bundet nogle kranse af forskelligt grønt samt lavet et par træer af mos og pil. Jeg elsker at lave sådan nogle ting og i morgen skal der laves træer og kranse til mig selv og så skal der pyntes op.
Hos mig bliver der ikke pyntet med juleting før d. 1. december, men adventskransen SKAL bindes og være klar 1. søndag i advent. Som regel binder jeg en stor tynd krans af forskelligt grønt (blød enebær er absolut favorit og skal være med). Kransen sprayes med lidt glimmer og lægges uden om 4 bloklys som er pyntet med bånd – her hos mig SKAL lysene være af mærket “Diderich” som brænder fantastisk og fås i de dejligste farver (de er alle pengene værd).
Jeg ønsker jer en rigtig god advents søndag!
Klem fra Lisbeth

12 Comments

 • Landliggeren

  Mon ikke du med god grund fik udsolgt af dine grønne ting til julemarkedet og det er derfor at du ikke nåede at pynte med grønt udenfor inden snemasserne væltede ned over os ;-). Ha´en rigtig hyggelig adventssøndag.

  /Birgitte

 • Frøken Solhat

  Fantastisk skønne ting både du og din søster har kreeret Lisbeth……elsker dit tema :0)

  Nej grønt i krukker nåede jeg heller ikke her…..ikke engang min fars gravsted nåede at blive vinterdækket – i stedet pynter nu det smukkeste snedække – så der er ikke noget der er så skidt at det ikke er godt for noget :0)

  Hav en herlig 1 søndag i morgen
  Dorthe

 • Hyacinth Bucket

  Hvor er du dygtig og kreativ…:-)
  Også her i nordøstjylland ligger sneen høj og det fyger sådan.
  Så lige at vejrmanden lover masse mere, specielt her hos os.
  Det kan vi godt undvære selv om det ser smukt ud.
  Og halsen gør ondt så tror jeg vil lokke de andre til noget gløg, mon ikke det vil gøre godt..:-o)

  Glædelig første advent fra Lisbeth

 • Countryliv

  i er søde tak for ros:)) jo de rvar godt gang i salget.
  Teksten på puder og tæpper laver jeg i et specielt program der kan stingsætte både tekst og billeder og så har jeg en symaskine der kan brodere det.
  jo Hyacinth det lyder som en god ide med gløgg:))

 • Pondside

  It's all so beautiful and festive! I am envious! I am working far from home this week, in Ottawa, but my thoughts are back on the west coast. When I return home I'll have to get over the jet lag very quickly and begin to prepare everything for my son's family's arrival.
  I love all the greenery you've used – it is all so fresh and pretty. I will miss the first Sunday of Advent at home, but there will be a wreath and candles for next week.

 • Ellea

  Å så mye lekkert dere hadde laget, skulle gjerne vært i din julestue. Her har vi nesten ikke fått noe sne enda, og det er jeg glad for. Den kan bare bli der nede hos dere:)

 • Monica fra Koseleg

  Å så mye fint du har laget! Det er jo skikkelig stemningsfullt hos deg med all den sneen! Høres ut som om dere hadde en fin dag i din Julestue- For en God idè!- er det første gang eller er dette en tradisjon? Kransene dine av forskjellig grønt var skjønne! Ønsker deg en fortsatt fin søndag og en god Adventstid!

 • lone.g

  Sikke en masse smuk julepyntning du har fået lavet, nu kan jeg læse at det er til et julemarked, jeg er dybt imponeret..
  Nu skriver du Diederich lys, jeg kan ikke se hvor de sælges på deres hjemmeside eller ved at google, har du et butiksnavn, der har dem?

  kh lone.g

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *