Decemberhygge

Jeg tog hul på december med 2 dejlige fridage. I går stod dagen på Københavnertur sammen med Flemming, smørrebrød hos Ida Davidsen og derefter en tur op ad strøget til julemarked i Tivoli . En rigtig dejlig dag. 
Hos Nikolaj Bergman er indgangsporten super flot pyntet med store kugler beklædt med mos, lav og kogler, cedertræer og advendtsdekorationer.
Idag har den så stået på oprydning og rengøring inden julepynten findes frem. Og ikke mindst en dejlig tur i skoven med hundene.
Skoven er smuk som den står sneklædt nu.
Lige nu nyder jeg  når der er lys i den store papirstjerne i vinduet ud mod haven.
Også i december pynter jeg med friske blomster –  en rose stukket i våd oasis i en lille potte samt lidt tillandsiamos og evt. lidt glimmer er min foretrukne juledekoration.

12 Comments

 • Hyacinth Bucket

  Sikken en hyggelig københavnertur og Ida's smørrebrød er ikke at foragte…:-)
  Jeg har ikke haft tid til at julepynte endnu for vi har hjulpet mit ældste barnebarn m/fam. at flytte i nyt hus.
  Hun må ikke løfte og bære da hun er gravid med mit oldebarn nr.2..:)
  Og vi fik lige at vide i dag at det bliver en dreng. Det passer jo fint da bliver Josephine storesøster…:-)
  Blomster hører julen til synes jeg også, både friske og i potter.

  Rigtig god weekend fra Lisbeth

 • Monica fra Koseleg

  Åh nå ble jeg misunnelig! Jeg var i København i fjor sammen med min mor, da hadde vi planlagt en tur til Tivoli- men der var stengt! Skjønne bilder du viser- høres ut som om du har koset deg- Fortsett med det!

 • Pondside

  How lovely! You made me wish to be in Denmark at this time of year. I can imagine that you had the most wonderful day! I love the decorations in front of the store, and may do a little bit of copying.
  Like you, I prefer my Christmas decorations to be less glittery and more natural – although anything made by a child and covered by glitter is always welcome!

 • Lone

  Hej Lisbeth.
  Det lyder til at du fik en masse ud af dine fridage … Jeg er selv fan af Nicolai Bergmann, men har desværre aldrig prøvet Davidsens nok så berømte smørrebrød 🙂
  Jeg er sneet inde og rå-hygger herhjemme.
  Rigtig god weekend.
  Kh Lone

 • Landliggeren

  Jeg må da vist en tur forbi Nicolai Bergmann. Kender ham ikke, men det må der gøres noget ved. Jeg er nok ikke oftere på Strøget end folk der kommer udenbys fra. Det på trods af, at det ligger 10 min. på cykel herfra….

  /Birgitte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *