Sommeraften i juni

De sidste par aftener har vejret budt på juni sommervejr, ikke af den hedebølgeagtige slags, men det har været muligt at sidde i pavillionen nederst i baghaven med en kop aftenkaffe og nyde aftensolen.
Der er stadig farve på Syrener og Rhododendron og Akelejer i skovbedet

Kolkwitzia amabilis begynder så småt at blomstre

I staudebedet er der blomst i den gode gammeldags Magurit, Digitalis, Geranium Endresii ‘Rose Clair’, Geranium cin’Ballerina’ og Astrantia ‘Bloody Mary’

8 Comments

 • Annette

  Det ser rigtig sommerligt ud Lisbeth, smukker blomsterbilleder. Igår havde vi besøg af en frygtelig tordenbyge, med store hagl, som har slået halvdelen af bladene på engletrompeten af og alle hostaer er fuldstændig hullede og flænsede i bladene. Heldigt at du ikke har fået besøg af den.
  Knus Annette

 • Countryliv

  Anette: Hvor er det ærgeligt med din flotte engletrompet og med hostaerne, jeg så godt at det havde haglet mange steder – det stoppede åbenbart lige før Bagsværd:)

 • Hyacinth Bucket

  Det ser så dejligt ud i din have..:-o)

  Mandag havde vi fryktelig vejr også,med lyn/torden og styrtregn.
  Men vi slap for hagl denne gang.
  Har holdt på udenfor til ca. kl 21 de 2 sidste aftner, det kan godt mærkes i de gamle knogler.
  Torsdag er det tagrenderne der skal renses for vi har jo dette gamle kæmpestore elmetræ hvor der nu sner manna.
  Det er ind af dør og vinduer, i krukker og bed og tagrenderne..:-(

  Så ja det er ikke mangel på arbejde her…:-o)

  Hej fra Lisbeth

 • Countryliv

  Hyacinth Lisbeth: Tænk du har et elmetræ – manna er trættende, men tænk hvor sjældent det er efter elmedøden i slutningen af 80-erne. Pas nu på knoglerne – men som man siger ledighed er roden til alt ondt:)
  Eva: selv tak:)

 • Ninni

  Hei Lisbeth! Endelig har jeg litt tid til å ta runden rundt i bloggene 'mine' igjen 🙂 Deg er det alltid så koselig å besøke, du har mye vakkert i haven din. Fagerbusken (Kolkwitzia amabilis) har påbegynt blomstringen her også så jeg i går da jeg tuslet en tur rundt i haven, den er så vakker med sine overhengende grener. Trollium i innlegget under er nydelig med sine trill runde baller 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *