På tur til Mors. Del 2 – Margrethes Tara

Typisk for mig, fik jeg ikke taget så mange billeder da vi besøgte Margrethes have på Mors. Når jeg befinder mig i hyggeligt selskab, føres rundt i haven og vi taler om blomster og bede, ja så er det først når jeg er hjemme igen, at det går op for mig at jeg ikke fik fotograferet alt det, jeg gerne ville.

Men lad dette indlæg være en teaser – og tag så selv afsted og besøg haven når der inden længe er åben have – se her. Du kan selvfølgelig også læse bloggen Mit Tara.

Det første kik ind i haven på den ene side af stuehuset viser, at her er en have der på trods af sine mange m2 byder på hygge og romantik i form af fine farveafstemte bede, formklippede træer- og hække og skønne siddepladser.
Langs husfacaden blomstrer New Dawn og der står smukke krukker med hornvioler og margueritter  – inde i haven masser af stauder, roser og hortensia.
Der er virkelig kælet for haven med afpudsning som sikrer forsat blomstring.
Roser og Astrantia – et smukt mix.
Køkkenhaven bestyres af gemalen Carsten og her er tale om en frodig og velplejet en af slagsen – den minder mig om min fars. Lange lige rækker med velvoksne lækre grønsager – her er tegn på både ordentlig jord og pasning.
Selvfølgelig har spaden plads her – klar til at høste grønsager til aftensmaden.
I haven ved husets bagside er lavet en lang pergola på skrå mellem køkkenhaven og blomsterhaven. Og så er der sat rosenbuer op lige ud for terrassen ud for stuen. Ved buerne er der bede plantet til med roser og stauder i de smukkeste farver.

Her er endnu et foto fra forhaven – et hyggeligt kik hen mod fontænen.
Tusind tak Margrethe fordi du tog så gæstfrit imod os – det var en dejlig oplevelse.

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *