OM MIG

Som du allerede har kunne læse på forsiden hedder jeg Lisbeth og er en årgang 1957. Jeg er gift med Flemming og vi har været sammen siden vi var ganske unge. Sammen har vi to drenge – vi har to svigerdøtre og så har vi to børnebørn. Jeg er i den grad et familiemenneske.

Her i huset bor Flemming og jeg med et andet lille væsen som dagligt sætter humøret i top. West Highland White Terrieren, Bjørn som vi hentede 10 uger gammel i maj 2019. Hvis du læser gamle blogindlæg fra før 2018 kan du støde på hundene Luffe og Vilmer som dengang var i vores familie.

Jeg er udlært gartner i 1978 og arbejdede som sådan i 10 år, indtil en sygdom satte en stopper for det hårde arbejde som anlægsgartnerarbejde. Efterfølgende uddannede jeg mig til teknisk assistent og blev færdig i 1990, i en tid hvor tegnestuerne var begyndt på det store skift fra tegnebord og tusch til digitale tegneprogrammer på computer også kaldet CAD. Og CAD blev omdrejningspunktet i mit professionelle arbejde.

Min store interesse for planter, havedesign, haveanlæg og alt det som bloggen her primært handler om, forblev intakt og det daglige arbejde i en anden branche satte virkelig skub i lysten til at dyrke haven derhjemme.

Navnet Countryliv opstod flere år før jeg begyndte at blogge om have. Jeg holder af at lave mange kreative ting og på et tidspunkt havde jeg købt en symaskine og jeg lavede mange ting til boligen i den amerikanske Country Style – “skøre skæve” figurer som engle, snemænd og nisser o.l. Sammen med min søster holdt jeg julestue, hvor vi solgte nogle af de ting vi lavede.

Og med samme domænenavn begyndte jeg at blogge om min have samt alt mulig andet naturrelateret i 2010. I nogle år bloggede jeg sideløbende om min livsstil på “Countrylivs hus”, Men i forbindelse med mit skift fra Blogspot til WordPress har jeg samlet alle indlæg her på www.countryliv.dk.

I sommeren 2018 solgte vi vores bolig igennem 38 år og forlod både et hus og en have som vi elskede og lagt virkelig meget kærlighed og arbejde i til fordel for en byggegrund i udkanten af landsbyen Gørløse, vest for Hillerød. Vi kunne mærke at det var tiden og her har vi fået bygget et virkelig dejligt hus og skabt den nye have.