Når højtidens pynt får lov at blive fremme

De store trækugler som jeg købte for nylig i London er ikke “rigtig” julepynt, synes jeg. De skal i hvertfald pynte i min stue hele året. 
Men jeg har en tendens til at lade enkelte dele af jule- eller påskepynten blive fremme. Sådan har det altid været og det er derfor du på mine billeder kan støde på en trylledejsgås med nissehue, countrystyle engle i forskellige afskygninger, påskelam, æg samt juletræer i forskellige materialer stående hist og pist. Kender du det?

5 Comments

 • Susan Durup

  Jeg kender det så godt 🙂 Men egentligt så er der ikke SÅ stor forskel på om her er pyntet til jul eller ej. Jeg spreder med let hånd smukke glaskugler i mine opstillinger og på fadene, og tilsætter lidt gran og sukker. Lys er her altid masser af, ligesom madonnafigurer og glaskogler 🙂
  Smukke billeder du viser os.
  Tak for hyggelige stunder i året der er gået – jeg glæder mig til at at følge med herinde i det nye år.
  Mange hilsner fra Susan

 • Pondside

  There are many things around the house, year-round, that aren't specifically for Christmas, but take on a certain special aspect at this time year. Why not let them shine?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *