Morgenfrue

At have 3 ugers sommerferie foran sig, at kunne drikke sin morgenkaffe i ro og mag, at have tid til at nyde haven fra morgenstunden – se hvad der er sprunget ud eller afblomstret siden igår, det er dog det dejligste!!
Billederne er taget af min yngste søn Sebastian, vi har lånt en macrolinse, sådan én ønsker jeg mig:)

6 Comments

 • Pondside

  What beautiful photos! I'd like a macro lens too – but I'd need a new camera. I'll just have to learn to use The Great Dane's camera – but I find it complicated and very heavy.
  I hope you enjoy your three weeks of holiday. I will take my holiday in the fall and winter. We'll have guests coming from Aero this summer, so I'll be working hard to get the guest rooms ready.
  Enjoy!

 • Hyacinth Bucket

  Dygtig dreng…:-o)

  Jeg elsker morgenfruer. De minder mig om min første svigermors have i Norge.Hun havde kæmpebed med morgenfruer og de var de eneste blomster jeg måtte plukke i hendes have…;-)
  Det var i midten af tresserne og den orange farve var jo bare perfekt dengang i flower power tiden.Lol ikke at jeg mærket så meget til det.
  Med et spedbarn og en mand at passe og kun lige fyldt 17 år.
  Mon ikke jeg skal have et bed med Morgenfruer til næste år..:-)

  Hejsa fra en influensa ramt Lisbeth

 • Trädgårdsmakare Hillevissan

  HEJ Lisbeth!
  DÄR är du ju!!
  Jag såg dig häromdagen, då du kom upp på min Follow-lista, men jag kunde inte se där om du hade en egen blogg… Så trevligt att jag nu hittar dig:-)
  Vackra bilder, macro objektiv är väldigt skoj att fotografera med! Jag har köpt ett kombinerat macro/normal objektiv som jag är väldigt nöjd med.
  HA en skön vecka!
  Vi ses igen!
  Hillevi

 • Countryliv

  Pondside: I´m really fond of our Camera – Canon EOS 400D brought about 3 years ago. It is easy to use and not heavy. Exiting abour your guests form Aero:)
  Lisbeth: influenza, det lyder ikke rart håber du bliver nurset lidt? Ja den orange farve er jo ikke så in i vore dages blomsterbede, men jeg elsker som dig også morgenfruer og de har et hjørne i mit skærebed hvor de får lov at selvså sig år efter år – og det kan jeg bestemt anbefale dig:)
  Lea: den er dejlig nem og skøn i sig selv, synes jeg:) Tak for valmuerne de kom idag:o)
  Hillevissan: Velkommen til, jeg har fulgt dig og din dejlige blog et stykke tid – vi ses:o)

 • Sussi / Sussinghurst

  Rigtig god ferie, ja min er desværre brugt op – rub og stub. Dejlige billeder af morgenfruerne, jeg har ikke nogen i år – jeg synes, at de har været slemme til at få meldug – og nu har vi lavet en lille rosenhave i det halve af det, der en gang var snitblomster/urtehave, så det er med at vælge omhyggeligt, hvad der skal være i den resterende del dét "haveafsnit. 🙂
  Jeg har set på dine Storkenæb, de er flotte – jeg har Storkenæb i år, for første gang – og jeg tror, at jeg vil se om jeg kan finde nogen flere arter – de lader til at være god bunddække i min lille bitte rosenhave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *