Mit røde og hvide julepynt

Jeg slapper en lille smule af med julepynten i år. En del af de strikkede nisser som drengene har fået gennem tiden er blevet i julekassen, sammen med de porcelænsmalede og dem i trylledej for ikke at glemme alle de smånisser som vi hver især har vundet i diverse pakkelege gennem årene.
Påskelammet har til gengæld fået lov at stå fremme hele året

I år har jeg syet nogle hjerter og stjerner – og selvfølgelig har jeg også strikket nogle lyserøde grise – det er hyggeligt håndarbejde som er hurtigt at lave
De hellige tre konger og Josef, Maria og jesusbarnet har deres vante plads på et fad på sofabordet. De gamle nisse-lysestager har altid stået ved drengenes pladser ved spisebordet. De to nisser af birkegrene har fast plads ved vinduet ud til haven, de er lavet min far til mine drenge da de var små. Kræmmerhusenglene og de to snemænd er syet af min søster, som er super dygtig og kreativ.

Sidste år ønskede jeg mig Urbania lyshuse fra Kähler, men de var i restordre overalt. Derfor opgav jeg tanken om disse og fandt også en dejlig erstatning i Amsterdam denne sommer. De seneste to søndage har jeg fundet en pakke på min hovedpude og til min store glæde har hver pakke indeholdt et lyshus.

Flemming påstår at det er nissen der er forbi med advendtsgaver og jeg tror ham selvfølgelig.-)

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *