Loppefund til drivhuset og nye træer i haven

Idag fandt jeg et gammelt, slidt og helt perfekt bord til drivhuset på loppemarkedet ved Gladsaxe rådhus. Det stod fyldt med loppeeffekter og jeg tror, at jeg blev lige så overrasket over at stadeholderen ville sælge det, som han blev over at jeg spurgte om hvor meget det kostede. 200 kr skulle jeg af med, og det er et sandt kup. Jeg slog til med det samme og tænkte slet ikke over at det ikke kunne komme ind i bilen…

Nå, så måtte Flemming køre hjem og hente trailer, mens jeg stod og flagrede med bordet i Buddinge Centeret.

Det er lige den rigtige vissengrønne farve

Resten af møblementet er stadig det samme – og ikke så bekvemt at sidde på, men indtil videre klarer vi os med det.

Jeg har planer om at de meget blå stole skal have en anden farve.
Jeg er i fuld gang med at organisere bedet, hvor der var rhododendron. Pengene fra planterne er allerede omsat til andre planter, bl.a. tre træer og nogle buske

Det ene træ (en røn) er plantet i bedet bag haveskuret – på billedet er det ikke nemt at se hvor yndigt det er, så I får en collage også.
Sorbus Vilmorinii er rigtig fin med sine lyserøde bær
Hvis det holder tørvejr i morgen, forsætter jeg med bedet langs baghækken.
Nyd din søndag.

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *