Jeg nåede ikke påskekransen..

Jeg nåede ikke at binde en påskekrans af birkeris. De ligger her på havebordet sammen med halmkransen og jeg har ikke engang taget mig sammen til at rydde det væk.

Men til gengæld har jeg været meget flittig og arbejdsom med stort set alt her i haven. Hver morgen  denne påske er jeg gået tidligt ud og igang. Først og fremmest fik jeg ordnet krukkerne og sat på plads i drivhuset efter rengøringen. Så kom turen til siddepladserne på træterrassen og i pavillonen. her blev fejet og møblerne sat på plads og de få krukker som kan tåle kolde nætter er også kommet ud på deres pladser.

Jeg købte komposteret kogødning som blev lagt ud til roserne. Og nu jeg var  igang med at kultivere gødningen ned i jorden, kunne jeg lige så godt klippe de sidste stauder ned og rive de værste døde blade ud af bedene. Det er egentlig meget imod mine principper at fjerne planteaffald i bedene, men de seneste års snegleplage gør det desværre nødvendigt. 
– Okay, jeg hader egentlig de der “tju-hej hvor det går – se-lige-mig-superkvinden-og-så-bagte-jeg-lige-en-kage-blogindlæg”, men altså jeg ikke lade være…. jeg bagte ikke en kage, men jeg beskar også buskene nu hvor jeg var igang;-)

Nåååja, så gik jeg også igang med et lille projekt i det hvid-, gul-, grønne bed og det får du så et  selvstændigt indlæg om, men måske kan du allerede se at der er sket noget her ved karret?
Var det det?
Næh – jeg har selvfølgelig også gjort potter klar til såning og lagt lathyrusfrø i vand. Se det var en rigtig god påske og jeg håber også at du har haft en god påske lige som du bedst kan lide den, om det er sammen med familien til lækre frokoster, i kirke, på ski eller ude i haven.
Kransene ovenover? De er fra forrige år;)

25 Comments

 • The little black house

  Hvis du havde skrevet, at du havde bagt en kage, ville jeg nok været faldet ned af stolen ;-), men at du har nået så meget i haven undrer mig ikke. Du plejer at gå til den :-). Og, det har da også været skønt havevejr. Birkeskransen får du nok lavet en anden dag, når ånden er over dig. Den holder jo heldigvis længe, så når først den er lavet, så er der til mange års glæde.

  Ha´en god uge – forhåbentlig ikke med alt for ømme muskler 😉
  Birgitte

  • Countryliv

   haha Birgitte, du kan være sikker på at hvis jeg bager kage så kommer den på FB:-) Ja du kan tro jeg gik til den – og jeg havde heldigvis stadig påskekransene på stativet fra 2014.
   Tak og i lige måde – musklerne har det forbløffende godt:-)

 • Jette

  Hej Lisbeth.Du er da gået all-in her i påsken.Men dejligt at du nu kan bruge tiden på at få sået og nyde din have.
  Der ser bare så fint ud allevegne.
  Vores påske ligner din meget.Manden har lige slået græsset og jeg har fået pottet alle min dahlia op og sat i drivhuset.
  Har også lavet mit indlæg om mine 4 år på bloggen………er det ikke utroligt at tiden bare er gået så hurtigt.
  Dit bed med karret ser lidt mere luftigt ud………eller er det alle de flotte busbomkugler?
  Rigtig god aften Knus Jette

  • Countryliv

   Hej Jette. Ja nu prøver jeg at nå dit aktivitetsniveau;-) Tillykke med de fire år på bloggen, jo tiden går bare hurtigt. Jeg tror at jeg vandt din giveaway sidste år. Jaaa det er i hvertfald noget med buxbomkuglerne.

 • Pondside

  Wow, Lisbeth, you put me to shame! All that I did was dig dandelions this weekend – and I dug out so many that Sigurd had to go to the compost dump twice. Dandelions are heavy when there are many of them. Of course, it doesn't help that the neighbour believes that the dandelions should be left to do to seed!

 • Høneballehaven

  Det var jo nu du havde tiden, og med alt det du har nået, må man godt prale lidt 🙂 Det ser flot ud rundt omkring hos dig, pyt med du ikke nåede påskekransen, nu er det alligevel for sent 🙂

 • Casa Rosen- en Kolonihaveblog

  Hold nu op Lisbeth, man skal stå tidligt op for at følge med dig..:o) hvor er det altså fedt når man bare når så meget og det skal jo gøres når energien er til det :o)Det ser altså så super godt ud hos dig.
  Min påske er gået med at være på job og ind i mellem har jeg nået over i kolonihaven.
  Kh Fra Linda

  • Countryliv

   Hæhæ, jeg er også selv lidt overrasket over at jeg nåede så meget. Ja det er rigtig fedt. Jeg håber at du har andre tidspunkter du kan nå i haven nu hvor du skulle arbejde i påsken.
   Der ser ellers så fint ud hos dig, jeg har ikke fået kommenteret da jeg læste din blog på telefonen.

  • Countryliv

   Ja pyha, nu er jeg igang og så er det bare at håbe at jeg holder hele sæsonen;))
   Jeg har undgået influenza og forkølelse i år og jeg håber at du er ved at være ovre din:-)

 • Anette Nielsen

  Bliver helt munter af dit indlæg super woman;-) den del kender jeg godt til, ikke at ville være;-) kagen er altså også lige i overkanten, ville have glemt den var i ovnen, eller stresset rundt. Det ser fantastisk godt ud hos dig, lige til at nyde. Kransen kan jo også snildt anvendes efter påske, hvis det skal være;-)
  Her har påsken stået på butik, klargøring af køkkenhave, nedvaskning af drivhuset dog kun indvendig, gødning og meget mere, følte faktisk slet ikke jeg havde rørt en finger, andet end at hygge, men det passer så ikke:-)
  God ny uge til dig!

  • Countryliv

   Tak Anette, det er godt med en vis holdning og en humoristisk sans til det der super woman:-) Vi kvinder er lidt for hurtige til at lægge pres på os selv over hvor perfekt vores liv skal se ud og det er værst for os selv. Jeg er glad for at du forstod mit indlæg:-)
   Knus og god uge.

 • Esther - Ildkattens Scriptorium

  Det er da lækkert at nå så meget…og lige præcis om foråret sprudler man som haveejer jo, både af energi og ideer… (når man ikke lige er syg, that is…!)

  jeg synes det er hyggeligt at læse om, hvor meget folk kan nå, når man først er i gang 🙂

 • Birgitte

  Hej. Jeg kunne heller ikke lade være med at smile. Det er imponerende alt det du har nået og det må være dejligt at være godt med med alle gøremål. Jeg er spændt på det bed med karret og så synes jeg, dit spejlbassin er vildt flot. Min påske har også været rigtig god, men ikke ligeså produktiv som din. :):)

 • Merete Sørensen Kjeldsen

  Kære Lisbeth. Hvor ser det lækkert og indbydende ud i din have nu, så pyt da med om der lige kom en ny krans eller ej, du nåede så meget andet 🙂 Måske skal vi nogle gang fokusere mere på hvad vi når, og ikke på hvad vi ikke nåede… Jeg øver mig stadig, og falder gang på gang i mønstret med det jeg ikke nåede.. 🙂 Vigtigst var vel balancen i at nyd og yde 🙂 Kærligst Merete

 • Susanne Irming

  Hva er der dog galt mæ dig kvinde?
  Ikke en eneste muffins med gult glasur og tegning af en kylling….det er for dårligt 🙁
  Du er tilgivet for dette år, men næste år er det både krans og 'kyllinge- muffins' – tak 😀

  • Countryliv

   haha, Susanne – tak for tilgivelsen:-))) Jeg ved heller ikke hvad der er galt med mig, min søn har fortalt om en kammerats mor der efter morgenløbeturen dukkede op og bagte boller til de unges morgenmad og det eneste jeg tænker på er at hoppe i gummistøvlerne og gribe spaden ude i haven….

 • Frk. Anemone

  Hi-hi – du ER da en super-garden-woman og man bliver vildt inspireret af dit energiniveau og alt det du nåede. Påskekransen fra forrige år er nu stadig flot, så det gik vel med påsken OK alligevel… Ja, tænk så mange ting påskeferie kan bruges til – det er en skøn ferietype.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *