Januar er meget pænere med sne

Når man dagligt færdes i mørke morgen og aften, er det bare så dejlig forfriskende med en dag i sol og sne. I formiddag var haven ovenikøbet næsten uberørt af hundepoter, hvorimod fuglene havde hoppet rundt under foderautomaterne som var det en lyst.

Kom med en tur i vinterhaven:

13 Comments

 • Vivi

  Tak for turen i din vinterhave. Det er dog endnu bedre, når vi når nogle måneder længere frem, husker stadig hvor skøn din have var, da jeg besøgte dig sidste forår/tidlige sommer 🙂

 • Jette

  Godaften Lisbeth.Smukke billeder fra din vinterhave.Og vores haver ser bestemt smukkere med et pænt lag sne på.
  Men drømmer nu om de første forårsbebuder.
  Knus Jette

 • TANTE GRØN

  Kære Lisbeth.

  Ja, det har du ved Gud ret i. Det er helt vildt, som sneen pynter her i januar. Den grå, fugtige og blæsende vejrtype, der føltes, som havde den stået på i 100 år, var lige til at få fis i kasketten af. Vejrskiftet er SÅ velkomment. Jeg elsker sne. Det forskønner og lyser op. Og iår dølger det også min dårlige samvittighed over alt det, der ikke blev nået i haven i efterårets mudder og kontinuerlige regnskyl.

  Da det igår gik op for mig, at meterologerne var begyndt, at tale om nattefrost ned til minus 10 grader, kan det nok være, jeg pludselig fik travlt. Vores lokale juletræssælger (ham der også sælger stauder i sin vejbix) er så sød, hvert år at gemme det usolgte pyntegrønt og de usolgte juletræer til os.
  Jeg fik lagt et grantæppe om fødderne på lavateraerne, de nyetablerede slyngroser og alle sommerfuglebuskene.

  Jeg kunne faktisk godt, bruge mere sne, for det isolerer så godt. Men nu vil jeg, stille mig tilfreds med, at det er et aldeles vidunderligt skue, at kigge ud på den hvide og stille have.

  Det var iøvrigt en skøn og ganske uvant følelse, at mærke frosten bide i kinderne og hagerne:o)

  Hav en smuk hvid weekend.

  Knus og kaffe

 • Merete Sørensen Kjeldsen

  Kære Lisbeth. Hvor er det dog skønne billeder af din have med sne. Her er al sneen væk, og frosten bider godt i det grønne. Så det er dejligt forfriskende med dine sne billeder. Tænk sig at der kan være så stor forskel på hvordan vejret kan være i vores lille land 🙂 Kærligst Merete

 • Birgitte Sværke Pedersen

  Hvis det skal være vinter – og det skal det jo – så skal det være med sne. Alt andet er gråt og trist. Vi var skuffede, da vi kom på landet i fredags. I dag er vi helt tilfredse. Jomfruelig sne dækker haven og gør den smuk som din.
  God søndag
  Birgitte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *